שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה לגבי ”nofollow”
פורסם: 02 יולי 2008 21:39   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי דור ,

יש שאלה לגבי ”nofollow”

יש לי אתר אדסנס, ואני שמתי בו הרבה לינקים של אפילייט(השוואה בין מוצרים), אבל הבנתי שגוגל ממש לא אוהב קישורים אחוצה, נכון?

האם בזה שאני מוסיף את ”nofollow” גוגל ישמח יותר?(קראתי על זה כאן http://www.davidairey.com/how-i-reversed-my-google-ranking-penalty/ ) או שעדיף להעיף אותם?

כשאני עושה השוואה בין מוצרים אני צריך הרבה לינקים יוצאים כולל לינקים על התמונות עצמן - איך אפשר גם להגיע גבוה בחיפוש וגם לשמור על האפילייט לינקים?

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 03 יולי 2008 15:13   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

זה לא נכון שגוגל לא אוהב הרבה לינקים יוצאים.
הוא לא אוהב עמודים שמלאים במאות ואלפי לינקים, כמה לינקים בודדים עדיין לא נחשב הרבה.
מה גם, שאם הלינקים מופיעים באופן טיבעי זה בסדר. כלומר, שזה לא סתם עמוד של לינקים אלא רשמת כמה מילים כמו תיאור המוצר וכדומה.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 03 יולי 2008 15:22   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה רבה דורsmile ,
הבנתי smileנשמע טוב! הסיבה שאני שואל זה בגלל שרשום בחוברת לא להכיל יותר מ45 לינקים יוצאים.
יש לי עמ’ אחד באתר (הראשי) עם בערך כ 100 לינקים כי הוא עושה השוואה בין 7 מוצרים לגבי מס’ סוגי מוצרים (הרוב לינקים זהים שחוזרים על עצמן בתמונות) , אבל גם מלא טקטס לפני הטבלה כעמ’ רגיל. האם אני אשרוד?
תודה רבה!
האם גוגל אוהב שמוסיפים לו “nofollow”?
תוכל בבקשה לענות לשאלות הקודומות שלי בפורום?smile
תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 03 יולי 2008 15:31   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי

זה לא עניין של אוהב או לא. התגית הומצאה כדי לאפשר לבעלי אתרים למנוע את הלינק היוצא.
אתרים גדולים שלא רוצים שיהיה בהם המון ספאם (בתגובות לדוגמה) משתמשים בתגית כדי למנוע לינקים יוצאים.
ברגע שגוגל (או כל מנוע חיפוש אחר) רואה את התגית, הוא יודע להתעלם מהלינק.
וורדפרס באופן אוטמטי מוסיף את התגית הזו (עד כמה שזכור לי) כך שבכל מקרה הלינקים האלה לא ייספרו.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 03 יולי 2008 16:25   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה רבה על התשובה,
בני

פרופיל