שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אני צריך עוד Ad Groups לקמפיין - למישהו יש הצעות מה עושים?
פורסם: 15 יולי 2008 03:36   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

הכנתי קמפיין ב Efficient PPC ובתור התחלה קיבלתי 2666 Ad Groups והעלתי אותם לחשבון שלי ללא בעיה (למרות שהזיכרון שלי אמר לי שאני מוגבל ב2000 לקמפיין) עכשיו עשיתי כמו שינויים ויש לי כרגע עוד קצת יותר מ700 קבוצות נוספות ככה שנוצר מצב של מעל 3,000 קבוצות מודעות שונות, כאשר אני מנסה לעלות אותם לחשבון אני מקבל הודעה מ Adwords Editor שכבר אין לי מקום בקמפיין (אם צריך אני יעלה את ההודעה המדויקת שאני מקבל).

שתי שאלות:
1.
מהי הדרך הטובה ביותר לפתור את זה, לפתוח קמפייון נוסף או פשוט לפנות לגוגל?

2.
רן וטל במידה וההמלצה היא לפנות לגוגל, האם יש לכם נוסח שכבר השתמשתם בו בעבר שעבד לכם?

תודה מראש
שלומיק

חתימה 

http://best-birthday-gift-baskets.com

פרופיל

פורסם: 15 יולי 2008 14:48   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי שלומיק, מה שלומך?
אני חושבת שמוטב לפתוח קמפיין חדש מאשר לערב את גוגל בשלב זה.
שים לב, אם אתה רוצה לדייק, אני מציעה שתפתח שני קמפיניים שלכל אחד מהם תקציב זהה ונפח (=מס’ קבוצות וכן מס’ מילות מפתח) דומה ככל האפשר. המטרה היא לאפשר חלוקה שווה ככל האפשר של התנועה בין שני הקמפיינים, וכן להשיג CTR ו QS דומים.
עם רשימת מילים כה גדולה, יש לשער שאתה תשמור על ביד קבוע בכל מקרה בין המילים, שכן אינני רואה דרך לעקוב אחרי כל מילה מבחינת תמחור ומיקום.
(אגב, ההגבלה ל 2000 היא לכמות מילות המפתח בכל אד גרופ).

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 16 יולי 2008 13:40   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

היי טל אני מעולה מה איתך? , בימים האחרונים סוף סוף דאגתי לפנות זמן על בסיס קבוע לפחות 4 פעמים בשבוע לאדוורדס ותוכניות שותפים ואני מקווה שבקרוב תוכלי לקבל ממני איימיל עם פסים כחולים וארוכים מהחשבון שלי בקליק בנק אבל כל דבר בזמנו…

לגבי הקמפיין תודה על הטיפ עשיתי את זה כך וזה פתר לי את הבעיה, הלכתי באמת על ביד אחיד לכולם בנתיים זה רץ טוב מבחינת CTR וQS אני רק צריך למצוא עוד ביטויים הלכתי על ביטויים ממש ארוכים ולמרות הכמות הגדולה יש סך הכל 5-6 קליקים ביום.

חתימה 

http://best-birthday-gift-baskets.com

פרופיל