שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בעיה בקמפיין אדוורדס
פורסם: 18 יולי 2008 00:59   [ התעלם ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

שלום.
יצרתי קמפיין חדש באדוורדס לגבי תוכנית שותפים מסויימת.
כשסמתי את מילות החיפוש הוא רשם לי שכולן לא פעילות עקב BID מינימלי שצריך להיות 10$.
הדבר היה נראה לי קצת מוגזם לכן נכנסתי ל TRAFFIC ESTIMATOR ושמתי שם את המילים.
התוצאות היו שה BID צריך להיות באיזור ה 0.75 CENT.
האם יש למישהו מושג למה הוא לא מאפשר לי להפעיל את מילות החיפוש שלי בקמפיין - מדוע הוא דורש 10$ BID מינימלי כאשר בTRAFFIC ESTIMATOR הוא מראה הרבה פחות ?
תודה.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 18 יולי 2008 04:24   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

הסיבה שגוגל מבקש מינימום ביד של $10 (להרגיעך, זה אכן לא ביד ריאלי לפי כמעט כל אמת מידה) טמונה במדד האיכות החשוב ביותר באדוורדס הנקרא: Quality Score. אנו נלמד אותו בצורה יסודית בשיעורים, היה בטוח.
כרגע מה שזה אומר מבחינתך הוא שעלייך לשפר את מידת הרלוונטיות (ליצור קשר תוכני וטקסטואלי חזק) בין המודעה שלך, מילות המפתח שלך, ודף הנחיתה אליו אתה מפנה.
גוגל אינו מצפה שתשלם $10 לביד, אלא שתשפר את איכות הקמפיין מבחינת רלוונטיות, וזו דרכו לסנן פרסום לא רלוונטי. בכמה יירד המינימום ביד עקב שיפור ציון האיכות? עשוי לרדת לסנטים בודדים ועד סנט אחד.

בהצלחה ולילה טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 18 יולי 2008 05:44   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank

אני מאמין שהבעיה היא בזה שה URL אליו הפניתי הוא הקישור מ CLICKBANK וגוגל לא ממש מקבל את זה. איך אני מפנה אל URL שהוא רלוונטי מצד אחד ועדיין שומר על הקוד אפיליאט שלי מקליק בנק ?

תודה.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 18 יולי 2008 05:53   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

הי,

אינך צריך לשנות בשלב זה את ה URL אליו אתה מפנה, ואינך צריך להפנות לדף נחיתה אחר.
אבל טוב תעשה אם תקח ביטויים מרכזיים ישירות מדף הנחיתה ותשתמש בהם כמילות מפתח בקמפיין, וכן ככותרת וטקסט המודעה שלך.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 18 יולי 2008 15:52   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank

בעיקרון זה בדיוק מה שעשיתי והוא עדיין מבטל את המודעה שלי.
כל ביטויי המפתח שלי, מלל ההודעה והכותרת שלה תואמים את דף הנחיתה. אני ממש לא מצליח להבין למה הוא מבטל את המודעה - יש איזשהי דרך שאת יכולה לראות את הקמפיין שיצרתי ולהעיר הערות ?

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 18 יולי 2008 17:13   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

הי,

ביד מינימלי של $10 פירושו שאין קשר מספק בין המודעה, מילות המפתח ודף הנחיתה.
המקרה שלך שכיח בקרב מפרסמים חדשים, אשר טרם התוודעו לרמת הרלוונטיות הנדרשת ע"י גוגל, וזו גבוהה. לפיכך מה שנראה לך כקשר הדוק בין שלושת הגורמים, למעשה אינו קשר מספק.
אין לי בעיה להעיר הערות ספציפיות לגבי הקמפיין (שלחתי לך הודעה), אבל ההבנה וההפנמה שלך את חוקי המשחק היא תהליך שתעבור תוך כדי השיעורים, בהם בין השאר נפצל את הקמפיין לקבוצות כך שנשפר את מידת הקשר בין הגורמים באופן משמעותי.זה יבוא תוך כדי הלמידה.
כרגע אני מציעה לך להתמקד רק בביטויים שגוגל מאפשר להפעיל בביד ריאלי, ולנסות לדייק עד כמה שאפשר (לכלול את מילת המפתח המרכזית בכותרת המודעה, למשל).
סיבה נוספת לביד הגבוה יכולה להיות עמוד נחיתה שאינו עונה על הקריטריונים של גוגל לאיכות, ובמקרה הזה צריך להחליף מוצר. עבור על רשימת המילים שלך ובדוק: האם כל המילים קיבלו מינימום ביד כה גבוה, (ואז תיתכן בעיה בדף הנחיתה) או רק חלקם? האם יש מילים שקיבלו מינימום ביד נמוך? פירושו שעשית שם משהו בסדר - מה יש במילים האלו שאין במילים שקיבלו מינימום ביד לא ריאלי?
אם תרצה, תוכל לתת דוגמאות מתוך הקמפיין שלך וחברי הפורום ישמחו לחוות דעתם.

שבת שלום והצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 18 יולי 2008 17:45   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank

הי,

המוצר שאתה מקדם אינו מותר לפרסום עפ"י גוגל, וזו הסיבה לבידים, ויש לשער שתהיה פסילה של כל הקמפיין בקרוב, אם זה לא קרה עדיין.
אני מציעה שתמחק אותו כדי לא לצבור היסטוריה שלילית.
זה לא משהו שאתה עשית לא בסדר, אלא חוק של גוגל. שלחתי לך פרטית.

טל

פרופיל