שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלות לגבי קמפיין חדש
פורסם: 29 אוגוסט 2008 14:12   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

הי טל מה שלומך?

בניתי קמפיין חדש שבינתיים המיר 1 על 15. כך שכנראה הוא עבר את המבחן.

יש לי מספר שאלות לגביו.

1) מדובר בנישה תחרותית למדי המיקום שלי כרגע 7/8. האם עדיף לנסות לדחוף את המיקום למעלה, או דוקא לנסות להתברג בראש הדף השני, ואם כן מהי הדרך הנכונה לעשות את זה?

2) מדובר במוצר בתחום ההתמכרויות שמלווה בהבטחה לפתור את הבעיה מיידית, וכן מבטיח אחוז גבוה במיוחד של הצלחה.
השאלה היא אם אני צפוי לאחוז החזרות גבוה עקב אכזבה של אנשים שמרגישים שציפיותיהם לא התגשמו?
(בבדיקה שעשיתי ב cb calculator נראה שאחוז ההחזרות נמוך למדי)

3) האם כדאי להחיל את השלב הראשוני של הקמפיין רק בארה"ב, או גם במדינות אחרות? (אין לי ספק שיש ביקוש ופוטנציאל בשאר העולם)

פרופיל

פורסם: 30 אוגוסט 2008 20:00   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עזריאל,

1. אם העלות ריאלית, עדיף העמ’ הראשון, בגלל הנפח.
אם העלות גבוהה מדי, עדיף לרדת לעמ’ השני להתברג שם במקום גבוה, משיקולי CTR.
הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא להוריד בידים במשך 48 שעות (24 לפחות, אם אתה בלחץ של זמן) ולבדוק מיקומים כ 30 דק’ לאחר הורדת הביד. לעצור כשהגעת למיקום שני בעמ’ שני. ה CTR עשוי להעלות אותך בחזרה למיקום תחתון בעמ’ הראשון, אך כעת ה CPC שלך כבר נמוכה יותר. כאן עלייך לשקול שנית: האם אני כעת יכול להעלות את הביד ע"מ לעלות למיקום עליון בעמ’ הראשון, ואם לא - שוב להוריד בידים כדי להגיע לעמ’ השני למעלה.
שים לב שאם אתה מפרסם במדינות שונות, ייתכנו מיקומים שונים בעבור אותם בידים, שים לב שהירידה לעמ’ שני בארה"ב לא גררה ירידה למיקום תחתון בעמ’ ראשון בארצות אחרות...\
2. אם לא מופיע שיעור החזרה גבוה לא הייתי דואגת. הפתרון המוצע הוא אולי אינסטנט, אך סביר להניח שתוצאותיו ייראו בבירור רק לאורך זמן, אם מדובר בהתמכרות, וסביר להניח שמוצעת גם תמיכה לאורך זמן מאיזשהו סוג, זה עשוי להסביר את שיעור ההחזרה הנמוך - ואולי המוצר פשוט טוב?
3. אני הייתי הולכת על כל הארצות דוברות אנגלית, או העיקריות: ארה"ב,קנדה, בריטניה, אוסטרליה. גם אירלנד, ניו-זילנד באות בחשבון לאחר מכן. אינני יודעת באיזו התמכרות מדובר, אבל עישון למשל מקובל יותר באירופה…

הרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 31 אוגוסט 2008 17:10   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

תודה טל

אם יש גם מודעות מעל החיפושים האורגניים, הן גם נחשבות בספירה? כלומר 3+8 =11 מודעות בעמוד הראשון?
ולכן התברגות בראש העמוד השני משמעותה התברגות במקום 15-16?

פרופיל

פורסם: 01 ספטמבר 2008 03:11   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

כן, זה החלק הבעייתי. אי-אפשר להסתפק במיקומים הממוצעים של גוגל, עלייך לבדוק בפועל היכן המודעה שלך מופיעה עבור מילים מרכזיות.
גוגל מציג עד 8 פרסומות בצד ועד 5 (!) למעלה. בד"כ נראה למעלה 1-3 מודעות.
כך שמיקום 11 עשוי להיות עמוד שני למעלה או ראשון תחתון.

בהצלחה,

טל

פרופיל