הי עזריאל!
שלום בחזרה, תמיד כיף לקבל ד"ש מחו"ל
ברוב המקרים אני כן מצליחה, בדיירקט לינקינג (כלומר ללא דף נחיתה) להגיע ל QS GREAT, אבל במוצרים מסוימים זה דורש המון טסטים: ניסוח מודעה, מילים, קבלת QS - הקפאת הקבוצה. פתיחת קב’ עם מילים זהות, ניסוח מודעה שונה, קבלת QS. בחינה של ההבדלים בין 2 הקבוצות: אלו מילים קיבלו QS משופר? מדוע? אלו מילים קיבלו QS פחות טוב? ...ולעיתים פתיחה של כמה וכמה קבוצות כאלה, עד שאני “קולעת” לטעם של גוגל.
אני כן יכולה לאמר כמה דברים מראש: שמילת המפתח המרכזית חייבת להופיע בכותרת המודעה, ובד"כ תדרש גם חזרה בטקסט עצמו. שקריאה לפעולה עשויה לשפר QS. שלעיתים מילת המפתח לבדה בכותרת תשיג ציון גבוה, ולעיתים להפך: רק הוספה של מילה לפני ו/או אחרי הביטוי בכותרת, ישיג ציון גבוה.
ששגיאות כתיב וניסוח במודעה מורידות QS.
שצורת ריבוי ויחיד משיגות QS שונה. אפשר לפתוח קבוצות נפרדות לכל סוג ובחלק מהמקרים גוגל ישתכנע וייתן ציון טוב בהתאם.
...
ובעיקר, אני יכולה להגיד: חשבון שקיים מס’ חודשים יקבל QS גבוה יותר מחשבון חדש, על אותו קמפיין בדיוק. כן, יש חשיבות רבה להיסטוריה, וצריך להתאזר בסבלנות.
מה קורה במצב שקמפיין שלם מקבל POOR? לא, לא יכול להיות שאתם עד-כדי כך לא רלוונטיים. הסיבה היא דף שבנוי גרוע. ללא דפים נכונים privacy, contact וכו’, ללא תוכן משמעותי ומיטוב לא מספק למילות מפתח, אפילו המרכזיות ביותר.
אם הכל OK? תלוי מה גובה הבידים. לפעמים מקבלים OK עם בידים הזהים לרף העליון של GREAT, ואז בהחלט יש מצב שזה ישתפר בעקבות וותק ו CTR.
כמובן שעם דפי נחיתה יש הרבה יותר מרחב לשחק: אפשר לכוון את תוכן הדף וקידומו כך שיהיה אופטימלי למילים ספציפיות, ויש אנשים שזה הרבה יותר קל להם מאשר להלחם עם גוגל על QS, והם יוצרים דפי נחיתה מרובים, כמספר האד-גרופס שלהם.
אני שמחה לשמוע על המכירות וההתקדמות בכלל, כל הכבוד.
טל