שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ספקים ב-DHgate
פורסם: 03 אוקטובר 2008 14:18   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  26

שלום לכולם
אני נתקלתי בספק ב-DHgate שפרסם למכירה IPOD NANO במחיר ממש זול, הוא צרף תמונות מכל הכיוונים ורואים בבירור את הסמל של אפל על כל אביזר כולל הקופסא, בתאור המוצר הוא רשם IPOD NANO ואת המפרט המלא, בנוסף רשם שהם חברה אמינה וכו’…
מאחר שהמחיר נראה לי מאוד נמוך החלטתי לוודא שהמוצר מקורי ושאלתי את הספק.
הוא החזיר לי תשובה שמדובר על חיקוי ברמה גבוהה (אכן זה נראה כך).
אני חושב שלא כדאי להתעסק באיביי במכירה של זיופים כי זאת הדרך המהירה לנפילה וחסימה ע"י איביי.
המסקנה- גם באתרי דרופ שיפינג שמאשרים ספקים ובודקים אותם צריך לבדוק בשבע עיניים ותמיד להיות סקפטי, אם משהו טוב מדי בשביל להיות אמיתי אז כנראה שזה לא אמיתי.
וגם, אם אתרים מסין מנסים למכור מותגים אז קחו בחשבון שסיכוי גדול מאוד שזה מזוייף.

גיא

פרופיל

פורסם: 03 אוקטובר 2008 15:01   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

זה נכון, אבל אני מניח שעדיין ישנם מוכרים סיניים שמוכרים סחורה מקורית. להרבה מוצרים באי ביי ישנם מדריכים שמראים בדיוק איך לראות אם מוצר הוא מזוייף או אורגינל ע"י בדיקה של כל מיני פרטים קטנים. צריך לקרוא את כל המדריכים שיש ולנסות ללמוד כמה שיותר על הנושא הזה במוצר הספציפי שרוצים למכור. אז אם יש לך “דיבור” עם ספק והם לא אתר שעובד אוטומטית אז אתה יכול לבקש ממנו לשלוח לך תמונות של כל הפרטים הקטנים האלה.

פרופיל

פורסם: 03 אוקטובר 2008 18:13   [ התעלם ]   [ # 2 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

ההנחה שלי היא שכל מה שבא מסין עם שם של מותג הוא מזויף, אלא אם הוא נמכר ע"י החברה עצמה ואין כאלה כמעט. בטח לא אפל, שמוכרת זכיוניות אזוריים. כלומר גם למפיץ של אפל בסין אסור למכור באיביי מחוץ לסין.

פרופיל