שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אין לי כמעט מכירות מאז ה-10 בספטמבר
פורסם: 07 אוקטובר 2008 17:16   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

לטל, רן ו/או כל מי שיודע

התחלתי לפני 3 חודשים לשווק בקליק-בנק, היה קשה אבל העניינים התקדמו, והצלחתי למכור 40 איבוקים של מוצר מסוים, וזאת תוך מעקב מלים ממירות והגעה לאחוז המרה של 1%.ו1-3 מכירות של האיבוק בימים ממירים.

הבעיה היא שמאז ה 10 בספטמבר המכירות ירדו ל-0. גיליתי לפני 10 ימים מתחרה שגנב לי הופעות וקליקים, אבל גם בימים שאני יודע שהם ממירים, שבהם עקפתי את המתחרה, וקיבלתי כמות גדולה של קליקים על מלות מפתח ממקודות, לא היו להמרות.

בנוסף, לפני 3 שבועות נרשמו 3 המרות בגוגל אנליטיקס אחת אחרי השניה תוך 3 ימים, ושום המרה לא נרשמה בקליקבנק.

בדקתי את ההופלינק שלי, וזה נראה תקין (אני רואה אותו בדף הסליקה).

אז מה הבעיה??

יכול להיות שמישהו גונב לי עמלות איכשהו?

אנא תנו הכוונה וייעוץ מה צריך לעשות כדי לחזור למסלול?

גמר חתימה טובה

עזריאל

פרופיל

פורסם: 07 אוקטובר 2008 22:57   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עזריאל,

ראשית אני מצטערת לשמוע על הסט-באק הזה, אני בטוחה שהוא זמני.
אני מציעה שנפריד בין 2 דברים שונים שקרו לך:
האחד, המרות שלא נרשמו בקליק בנק (3), ואין לי ספק שזה לא קשור לטביעה של הקמפיין, כי 3 המרות שנלעמו, אם אכן נעלמו, אינן מסבירות חודש שלם ללא מכירות.
אז אני זוכרת שזה היה בתקופה שקליק בנק דיווחו על בעיות בעיבוד כרטיסי האשראי, היה ארוע כזה חודש שעבר שנמשך יום יומיים. ויכול להיות שזו הסיבה ל 3 המרות שלא נרשמו בקליק בנק. אגב, אתה יכול לפנות לקליק בנק בעניין הזה, את העמלות שלך לא תקבל אם היו כאלה, אבל זה טוב להיות מעורב, ליידע ולבקש עזרה מהם בנושא.
הבעיה העיקרית שלך היא בעיני המתחרה, אין לי ספק שהוא אחראי לחיסול הקמפיין שלך. ניסיתי כמה פעמים להסביר פה בפורום כמה קמפיין הוא דינמי. נכון שאתה אולי עולה עדיין בשעות מסוימות, ואפילו הן ממירות - כל הקמפיין שלך נפגע מהכניסה של המתחרה. אתה יודע באלו אזורים (אפילו בתוך ארה"ב) הוא מופיע ואתה לא? ואולי בשעות מסוימות עקפת אותו במיקום אחד ולא באחר? אתה יודע לאלו אזורים הוא מכוון? ואם אותו תקציב שלך, שפעל 100% מהזמן על 100% תקציב, פועל כעת 50% מהזמן על 100% תקציב, משהו בדינמיקה שלו בהכרח משתנה! ההופעות משתנות, ובהתאם האזורים, ציוני האיכות (במיוחד הדינמי החדש), וזה גורר שינויים בבידים ואי-לכך בכמות החשיפות היומיות שגוגל מתכנן עבורך ופיזורן על פני שעות היממה...וכו’ וכו’. ולכן אני חוזרת ואומרת תמיד: אין שני קמפיינים זהים, אפילו יש להם מודעות ורשימת מילים זהה לחלוטין.
כמו כן, יש מצב ששעות ההמרה השתנו (ואפילו שינוי של שעה קדימה או אחורה) וזה חיסל את הקמפיין ואיפשר כניסת מתחרה.
אני מציעה להיפטר ממנו כמה שיותר מהר, כל יום שהוא יושב שם מחזק את ה CTR שלו ויקשה עלייך להיפטר ממנו בהמשך. אני מציעה להעלות ביד כדי לגרש אותו לחלוטין מהמילים הממירות שלך, ולהשאיר אותו עם המילים הלא ממירות. שיחסל את התקציב שלו עליהן עד שיפנה את השטח לגמרי. אני לא ממליצה לך להתקפל, אבל חזור אליי אם הוא מחסל אותך בבידים.
אכן מורכב.
כדי לעודד אותך אציין שההתקדמות שלך הייתה מאוד מהירה, הפנמת ויישמת מהר ועשית הרבה טסטים והתוצאות הגיעו. כך שמה שלא יקרה עם הקמפיין הנוכחי, אין לי ספק שתוכל לשכפל את ההצלחה שלך גם עם מוצרים אחרים.

חתימה טובה ובהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 08 אוקטובר 2008 04:55   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי עזריאל.
לא יודע אם זה קשור אבל יש כאן פוסט שלהערכתי שווה לך לקרוא, אולי זה יעזור במשהו. בבקשה:
http://clickim.co.il/forums/viewthread/1613/

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל