שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

   
 
הופעה למעלה; התאמות
פורסם: 12 נובמבר 2007 16:34   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46
הצטרף: 12/10/2007

היי טל,

1.אם המודעה שלי מופיע בתפריט העליון אני מבין שאני משלם את הביד המקסימלי שהצעתי ולא את האינטרוול שמעל להצעה הנמוכה יותר של המתחרה. יש דרך שבה אני יכול להגדיר לגוגל שאני לא רוצה להופיע שם? הכוונה חוץ מהורדת הביד וחוץ מקביעת מספר המיקום?
2. אם גוגל בוחר עבורי את ההתאמה המדוייקת יותר מבין שלושת האפשרויות, אז יוצא שאני משלם יותר עבור הקלקה. האם זה נכון והאם בגלל זה עדיף לעבוד עם התאמות רחבות יותר?

תודה,
פז

פרופיל
 
 
פורסם: 13 נובמבר 2007 01:09   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
Avatar
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059
הצטרף: 09/10/2007

הי פז,

1. הופעה במיקום העליון השתנתה לאחרונה והיא תלויה בביד המקסימלי שלך ולא בעלות הממשית שלך לקליק. אם עדיין אינך רוצה להופיע שם, הדרך הטובה ביותר היא אכן שילוב של הורדת ביד+העדפת מיקום.
2. לעיתים ההתאמה המדויקת יקרה יותר (זה עניין של תחרות). אם תציע רק התאמה רחבה יותר, שהיא אותו הביטוי המדויק, אתה תשלם בדיוק כמו בהתאמה מדויקת.
הסיבה שאנו עובדים על 3 ההתאמות, היא שאיננו יודעים עדיין את כל ביטויי החיפוש שהגולש עשוי להקליד. אם נראה שהתאמה מדויקת מקבלת את מירב הקליקים, כנראה שאנו מאוד מכוונים ללקוח. אם ההתאמות הרחבות מקבלות את מירב הקליקים, סימן שאנו צריכים לחשוב על ביטויים נוספים שאפשר לגזור מהן, עד שנגיע לביטוי המדוייק שמחפשים הגולשים. בסופו של דבר (וזהו תהליך ממושך) נשאף שכל המילים בקמפיין שלנו יופיעו בהתאמה מדויקת.

טל

פרופיל