שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה בקשר לשיעור 2?!
פורסם: 28 אוקטובר 2008 02:06   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  206

האם הכונה היא שאני לא יכול למכור ב אי ביי אם לא ביצעתי את הרכישה הראשונה עד הסוף?! אני ביצעתי את הרכישה הראשונה , עוד לא קיבלתי את המוצר? או שבכלל הכונה אחרת?

פרופיל

פורסם: 28 אוקטובר 2008 02:35   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

עוד משהו בבקשה?
האם מותר לי ”לגנוב” הסבר על מוצר שיש לי כמוהו ואני רוצה למכור: יש לי פלאש מקצועי (אני צלם וגרפיקאי) ואני רוצה למכור אותו, ראיתי באיזה מחיר הוא נמכר וקצת מידע אבל האם מותר להעתיק את פרטי המוצר מאיזה אתר או מתוך פרטים שכבר מישהו כתב ב אי.ביי?! או שזו נחשבת לעבירה חמורה?! תודה רבה..

פרופיל

פורסם: 28 אוקטובר 2008 02:57   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

לגבי השאלה הראשונה, אתה לא חייב כלל לקנות באיביי כדי למכור, אם כי מאוד מומלץ.
לגבי השאלה השנייה: לא! לא! לא! לא! אסור להעתיק מאנשים אחרים תיאורי מוצר או תמונות.
הדבר יכול להביא לסגירת או הקפאת החשבון שלך למינימום חודש ימים, ואפילו לתביעה משפטית.
הטקסטים האלו הם חומרים מוגנים בזכויות יוצרים לכל דבר.

ניתן להיעזר בשירותי כתיבה מיקצועיים (צור איתי קשר) או לכתוב בעצמך. רק לא להעתיק.
בנוסף, קיים ספר אלקטרוני חינם לגמרי שכתבתי בנושא עיצוב, כתיבת וניסוח עמודי מכירה: http://clickim.co.il/articles/view/ebay-sales-page/

בהצלחה!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 29 אוקטובר 2008 01:17   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה תומר.. אני באתי מתחום הפרסום והייתי בטוח שזה אסור אבל אמרתי אולי אני יכול להסתכל ולראות איך מוצלחים ב אי ביי כותבים!! בכל מקרה אני חושב שזה כיף אפילו לכתוב לבד,לטרוח. אני קראתי את ה pdf ששלחת בקשר לעיצוב..תודה תומר.אזה פורום חזק פה באמת..

פרופיל