שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בנית האתר
פורסם: 13 נובמבר 2008 10:12   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  7

היי,
ניראה לי שפיספסתי משהו…
מצאתי כמה נושאים ספיציפים, כל אחד מהם מורכב משתיים שלוש מילים.
לכל הנושאים יש מכנה משותף שהוא יכול להוות את הדור הראשון.
הנקודה היא שמילים שמיצגות את אותו דור ראשון יש להם המון מתחרים.
אסביר יותר טוב לפי הדוגמה בחוברת [הוקי קרח]:
נגיד שמצאתי את הנישות הבאות: מגינים להוקי קרח, וחיזוק שרירים להוקי קרח, כל אחד מהנושאים האלה עונה על הדרישות מבחינת מתחרים, CPC, ומספר חיפושים ליום.
ל"הוקי קרח” יש יותר מידי מתחרים,

מה אמורות להיות מילות המפתח של האתר?

אלירן תמיר.

פרופיל

פורסם: 14 נובמבר 2008 04:42   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי אלירן

הדור הראשון, שני ושלישי הם רק דוגמאות כלליות לסידור האתר, אני רואה שהדבר קצת מבלבל (לא רק אותך) ולכן בוא נתעלם מזה לרגע.

אתה צריך לארגן רשימה של מילות מפתח שעונות לקריטריונים, ברור שהדבר לא פשוט משום שמדובר במציאת נישה וכשמה כן היא, לא ברורה ופשוטה למציאה. לכן זה יכול לקחת זמן.

ערוך לעצמך רשימה מפורטת ואח"כ תבין כבר לפי הנושאים מה צריך להיות בדור הראשון או השני.
עדכן אותי

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 14 נובמבר 2008 12:37   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  7

הי דור,
קודם כל תודה על כל התשובות.
לא, זה לא בילבל אותי, להיפך זה עשה לי סדר בדברים, [אני מגיע מעולם התוכנה במיקצועי]
מצאתי כמה נושאים, מעיין נישות קטנות שעונים על הדרישות, יש כמובן אפשרות ליצור כמה אתרים עם הנישות הקטנות כאשר כל נישה זה עמוד אחד, או ליצור אתר אחד עם נישות קטנות.
בדוגמה שנתת אם הייתי ניכנס לדף “מגינים” של הדור השלישי, לוקח את הכתובת ושם אותה ב - Google keyword Tool היתי מקבל את מילת המפתח של אותו עמוד “מגינים”, את מילת המפתח של הדור השני שמעליו: “ציוד נדרש” ואת מילת המפתח של הדור הראשון: “הוקי קרח” כמובן שהייתי מקבל כמה מילים נוספות עבור כל עמוד, אם זה ככה אז הכל בסדר.
השאלה היא האם זה באמת ככה?

אלירן.

פרופיל

פורסם: 17 נובמבר 2008 05:40   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

אולי אני לא הבנתי נכון את השאלה אבל:
עזוב את הדורות, זה בסה"כ הצעה בשביל לסדר את דפי האתר מבחינה רעיונית, זה בדיוק כמו לעשות תוכן עניינים לספר - פרק, תת פרק, כותרת וכו’
אין לזה כל משמעות, יותר חשוב שתמצא מילים חזקות שעומדות בקריטריונים
עדכן אותנו

חתימה 

דור שביט

פרופיל