שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שלום - חסר בקורס וידאו , placements שהתווסף בגוגל.
פורסם: 16 נובמבר 2008 03:14   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  84

הקורס וידאו לא מעודכן , יש אפשרות בגוגל placements שמודיע שעליי להשתמש בו , אך אני לא יודע מה עושים איתו ?

דניס רוזנברג

חתימה 

להתגלגל, לגדול ולשווק באינטרנט עם כדור השלג

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 15:04   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי דניס,

לאיזה שיעור הגעת בווידאו?
placements נדון בהרחבה בשיעור שעוסק בפרסום ברשת התוכן. כל עוד אתה מפרסם ברשת החיפוש, אתה יכול להתעלם ממנו כרגע.

יום טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 16:56   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

שלום לכולם מחבר חדש שמי ערן
ניסיתי placements בכמה קמפיינים ותמיד המחירים היו גבוהים מאוד מה שמצחיק הוא שלפעמים ראיתי את המודעה שלי ברשת התוכן באתרים האלו במחיר הרבה יותר נמוך כך שאני ממליץ להיות זהיר עם זה (אבל יכול להיות שאני טועה עוד לא הגעתי לשיעור על רשת התוכן)
בהצלחה

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 17:05   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום ערן וברוך הבא אלינו,

בשביל זה אתה כאןsmile המפתח הוא בחירת ה placements לפרסום, כמובן אלו צריכים להיות מקומות טובים, ואנו נלמד לבחור מקומות כאלה. אם אנו יודעים לבחור מקומות טובים, עדיף שאנו נבחר אותם בעצמנו מאשר שגוגל יבחר אותם עבורנו. אם איננו יודעים לבחור מקומות טובים, אין לנו ברירה אלא לתת לגוגל לבחור אותם עבורנו, ואז אנו מושכים מאות אלפי הופעות ו CTR שמתקרב לעשירית האחוז...כפי שיכול להעיד בוודאי כל מי שהתנסה ברשת התוכן. 
ואתה צודק מאוד, צריכים להיות זהירים ברשת התוכן, לכן אנו שומרים אותה לסוף.

הרבה הצלחה ושבוע טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 17:38   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank
טל בר-לביא - 16 נובמבר 2008 15:04

הי דניס,

placements נדון בהרחבה בשיעור שעוסק בפרסום ברשת התוכן. כל עוד אתה מפרסם ברשת החיפוש, אתה יכול להתעלם ממנו כרגע.

יום טוב,
טל

הגעתי עד לשיעור חמישי , אני בתהליך של שיעור רביעי כרגע .

חתימה 

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 21:30   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

שלום ותודה על הברכות
מה שחשוב בCONTENT הוא קופירייטינג אם המודעה שלך מושכת תשיג לערך 0.01% בדיקה שעשיתי על קמפיין בקונטנט הראתה שהיו לי בקמפיין הזה בערך 150000000 (150 מיליון)אימפרשנים עם 20000 קליקים מה שחשוב פה הוא המספר העצום של ההקלקות וגם סוג הקמפיין במקרה זה היה קמפיין שנותן $6 לליד שילמתי כ-0.10 סנט לקליק עם המרות של כ-5% (מצויין לכל הדעות) כך שעל כל כ-20-25 קליקים קיבלתי ליד ,רווח יפה ,יש לרשת התוכן כח לא יאומן עם הקמפיין הנכון אבל הכל תלוי ביכולת ניסוח המודעה בניגוד כמובן לקמפיין SEARCH ששם ניסוח המודעה מוגבל למילות החיפוש קןפירייטינג במקרה של רשת התוכן הוא קריטי ומי שיודע לנסח מודעה מושכת יכול להרוויח
ערן

פרופיל

פורסם: 16 נובמבר 2008 23:14   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank
טל בר-לביא - 16 נובמבר 2008 15:04

הי דניס,

יום טוב,
טל

באיזה שיעור נלמד רשת התוכן ? וplacements ?

תודה.

חתימה 

פרופיל