היי טל,
נתוני רקע: יש לי קמפיין שרץ כחודשיים והיו בו המרות “יפות” עד עתה,אפילו הצלחתי קצת להרוויח בתקופה האחרונה.
בממוצע היו לי 3-4 המרות ליום עם תקציב שנע בין 50-100 $.
השתמשתי ב-Conversion tracking של גוגל במשך כמעט חודשיים, וזה נתן לי תמונה די טובה של המלים הממירות, ואח"כ החלפתי את המעקב לתוכנה (המצוינת והממומלצת) של רן- HLOLA.
ב- HLOLA ראיתי מעבר למילים הממירות את ה- True Match של המלה הממירה, כלומר מאיזו התאמה אמיתית מגיעה ההמרה…
בשבוע האחרון ביצעתי “תחקיר מעמיק” בעזרת ה- search query של המלים שהמירו לי בעבר. המטרה היתה כמובן להישאר לא רק עם המלים הממירות, אלא גם עם ההתאמות המדויקות שלהן.
מחקתי קבוצות לא ממירות, גזרתי עוד מלים וקבוצות מהמלים הממירות והעפתי את חלק מהמלים ב- broad כדי לא לחטוף קליקים מיותרים ולא שייכים.
ה-CTR הכללי נכון להיום עומד על כ-12% (לעומת ממוצע כללי לכל הזמן שהקמפיין רץ של כ-6.5%).
בקיצור, הכל לפי הספר: קמפיין ממוקד, ממוטב, CTR יחסית גבוה
רק בעיה קטנה- מס’ ההמרות הממוצע קטן ביומיים שלושה האחרונים ל1-2, מה שגורם להפסד, כי מאידך מס’ הקליקים לא מצטמצם.
(אגב, הקמפיין היה על Accelerated והעברתי אותו עכשיו ל-Standard )
עוד נתון- ה- CPC הממוצע עלה מרמה של 11-12 סנט ל- 14 סנט!!
לשאלות:
1.האם זה פשוט עניין של זמן עד שהקמפיין יתייצב חזרה?
2.מהי עמדתך, לאור נסיונך, לגבי צמצום סוגי התאמות?
3.ייתכן וה- search query אינו מדויק מבחינת ההתאמות ואני ביטלתי התאמות שכן המירו...?
4.אני רואה מדי פעם המרות מה- URL הקודם של אותו מוצר בגוגל (השתמשתי בו עד שהיה Pop up ), והן לא נקלטות בקליקבנק כמכירה,
יש הסבר מעבר למחיקות cookies ?
תודה מראש על העזרה
ליאת
שלום אורח! אנא בצע