שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

צמצום והוספה לפי QUERY
פורסם: 11 דצמבר 2008 02:27   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  74

הי שוב

אם אני מבין נכון אז אם אני אשתמש רק במילות מפתח שרשומות ב QUERY (מלבד אלה שגוגל לא חושף כמובן) אז ה CTR של כל הקמפיין יעלה משמעותית…
אבל אני אצטרך לוותר על הרבה מילים שעדיין אין עליהן מידע
השאלה היא האם אחרי חודש שהקמפיין רץ ניתן לצמצם את המילים הללו בלי התחשבות בכמה הופעות היו להן (מן הסתם אני מדבר על מילים עם הופעות מעטות כי מילים עם מעל 100 הופעות ללא קליק נמחקו”

במידה ואעשה זאת ואוסיף את החדשות שהיו בדוח אני אמור להעלות בהרבה את הCTR של הקמפיין השאלה אם כדאי? כי יש מילים שהCTR עליהן הוא טוב מאוד ואחרות שפחות ואז לפעמים הקמפיין כולו פחות -זה משפיע? זאת אומרת כשאני נלחם למשל מול מתחרה אז מתחשבים רק בציון של במילה או של כל הקמפיין או שלי כמפרסם?

תודה

פרופיל

פורסם: 12 דצמבר 2008 04:11   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

ערב טוב איתי,

הכוונה היא לא שתמחק מילים שאין עליהן מידע ב query report, בייחוד בהתחשב בעובדה שהדו"ח הזה חסר.
המטרה היא שתשתמש בו ע"מ להוסיף ביטויים על גבי הקיימים, אם הנגזרות מקיפות, הרי שבאופן טבעי יירד משקל (הופעות וקליקים) מביטויי האב (הראשוניים) בלי שתצטרך למחוק אותם. אם לא יורד מהם משקל - מסקנה שלא עלית על רוב הנגזרות האפשריות.
לגבי מתחרים, שקלול דירוג המודעה הנו: max bid, CTR, QS והיסטוריית המפרסם. למפרסם וותיק יש יתרון על פנייך, זהו מצב זמני.

בהצלחה,
טל

פרופיל