שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ציון GREAT באדוורדס
פורסם: 17 דצמבר 2008 17:41   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

יש לי מספר מילות מפתח עם ציון GREAT חלקם 9/10 והרבה 8/10 ובכל זאת אני מקבל את ההודעה המעצבנת YOUR AD SHARES A HIGER RANK וכו..
מה עושים איך מדיחים את המתחרים אני בטוח שאין להם QS יותר גבוה ואפילו לפי המודעות שלהם הוא נראה יותר נמוך
אשמח לתשובה תודה
ערן

פרופיל

פורסם: 20 דצמבר 2008 17:42   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ערן, מה שלומך?

אכן מרגיז. אני הייתי שמחה אם לא היית נותן לזה להשפיע עלייך יותר מדי: ל 90% מהמתחרים שלך אין מושג מה הם עושים והעובדה שהמודעה שלהם “ניצחה” את שלך משפיעה בעיקר על האגו ולא כ"כ על הקמפיין. זאת עד שתחליט להלחם בחזרה ולהעלות בידים, מה שיסכן את תקציבך ויוסיף לך מתח.
המתחרים שלך מופיעים במקומך משתי סיבות עיקריות: 1. הם פשוט משלמים סכומים לא הגיוניים, עד מתי הם יוכלו להמשיך לממן אותם?
2. ייתכן ונמצא שם מישהו וותיק, שגם אם המודעה שלו פחות קולעת, ההיסטוריה שלו יציבה יותר משלך ולכן ה QS שלו גבוה יותר.
אם תישאר בתמונה עם הביד הרגיל שלך, כשהמתחרים יפרשו מחמת העלויות הגבוהות המודעה שלך תתחיל להופיע. בנתיים תוכל להתמקד במילות מפתח אחרות שהמתחרה לא חשב עליהן (האמן לי שישנן כאלה), לא חייבים להיות במקום צפוף.
אתה יכול לפרסם במדינות דוברות אנגלית אחרות בנתיים, עד שתחזק את ה CTR וההיסטוריה שלך, ואז לחזור להתמודד בארה"ב.
למלחמת בידים אני ממליצה לא להיכנס כרגע, בשיעורים (גם בשיעורי ווידאו)יש הסבר למלחמת בידים “הפוכה” שהיא קצת ריסקית אבל אולי בהמשך תיתן לך פוש אחרון.

בהצלחה ושבת שלום,
טל

פרופיל

פורסם: 20 דצמבר 2008 23:46   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

טל תודה
השאלה היא אם להתחיל עם ביד גבוה ולהשיג CTR מה שמעלה את הQS ואז להתחיל להנמיך את הבידים לאט לאט -וזה אומר הפסד בהתחלה (בקרב אך ניצחון במלחמה) או לקבוע מלכתחילה אסטרטגיה של מקסימלית של בידים?

פרופיל

פורסם: 25 דצמבר 2008 17:54   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ערן,

אלו באמת 2 אסטרטגיות נפרדות, שונות, הן לא פועלות יחד וצריך לבחור ביניהן.
באופן אישי, אני בוחרת באסטרטגיה של ביד גבוה כשיש לי בטחון במוצר. לא הייתי בוחרת באסטרטגיית תמחור יקרה כשאני רק מעבירה מוצר “טסט” או אין לי כל מושג לגביו: מה יעזור לי הביד/המיקום/CTR הגבוה אם המוצר גרוע ואני בכל מקרה נוטשת אותו? במצב “טסט” ובדיקה ראשונית של השוק, עדיף לא להשקיע הרבה כסף, ולהשאיר תקציב לנסיונות מרובים של מספר מוצרים.
לאחר מכן אפשר להעלות את הביד ולשנות את האסטרטגיה.
לגבי המתחרה, תשכח ממנו! אל תתן לו להפריע לך בעבודתך. איננו יודעים אפילו אם מילות המפתח שאתה מתחרה עליהן שוות את זה. נסה לסלק אותו ואם זה לא מצליח לך על מילות מפתח אחרות, תשאיר את הביד על המילים הראשונות נמוך: כשהוא יפרוש אתה תעלה בחזרה.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 25 דצמבר 2008 18:15   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

טל תודה

פרופיל