שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מודעות מתחלפות - ותודה רבה טל :)!
פורסם: 08 ינואר 2009 06:59   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי טל,

היה ממש כיף לבוא לשיעור רענון. אני אישית רוצה להגיד תודה ענקית לך, לרן ,לדור ולסילביו על זה שהכרתם לי את התחום הזה שמכניס לי כל כך הרבה יצירתיות, כיף והכנסהsmile וכל צעד שאני מתקדם מרגש מחדש!, אני עדיין מגיע מידי פעם לשיעורים מסויימים לרענון, לשמוע דברים חדשים ותמיד כיף לשמוע אתכם שוב! זה תמיד מכניס בי מלא השראהsmile! יש תמיד מלא מה ללמוד, להיות עם אנשים שמתעסקים בתחום ונראה שכל שיעור שאני בא לבקר עוזר לי להצליח ולפתוח לי דלתות חדשות שהתעלמתי מהן או שלא ידעתי על קיומן, כמו לדוגמא הגישה החדשה שלימדת כדי להכנס לרשת התוכן שאני בטוח שתעצים את ההצלחהsmile!(כבר התחלתי לעשות ..smile )
או למשל שחזרתי על השיעורים של קידום אתרים אצל דור, שחידש מלא ונתן לי מלא רעיונות חדשים!smile

שאלה: אני זוכר שתמיד עודדת לבטל את הבחירה באוטמטית של גוגל במודעות מתחלפות(אופטימיזציה - בחירה במודעות היותר מצליחות כדי שיופיעו יותר) והמלצת לשלוט בזה בעצמנו. בזמן האחרון אני רואה שגוגל מאוד מנסה לעודד שימוש אוטומטי - אפילו הוא שלח לי הודעת ‘עידוד’ לשנות את כל המודעות לבחירה אוטומטית. בנוסף אני רואה הרבה פורומים שממליצים על זה כמו הפורום של פליקס לשנו - הוא כתב שזה חובה כן להשתמש בזה - האם מנסיונך את רואה שיש איזשהו שינוי שכן מומלץ אולי לעבור לבחירה אוטמטית למודעה המצליחה?

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 08 ינואר 2009 21:52   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי בני,

תודה, זה כמובן הדדיsmile
אני בטוחה ששנת 2009 צופנת עבורך אפילו עוד הפתעות נעימות וצמיחה…

אני לא מצאתי עד היום יתרון בהגדרת אופטימיזציה בשלבים התחלתיים של קמפיין. לאחר כמה החלפות של מודעות מצדנו, כשאנו מגיעים למצב של 2 מודעות עם ביצועים דומים מאוד (מבחינת CTR), והמודעות האלטרנטיביות שלנו לא משיגות ביצועים טובים יותר, אז אני נותנת את הבחירה בידי גוגל.
הבעיה בלתת לגוגל שליטה על אופטימיזציית המודעות, היא שגוגל חורץ את דינה של המודעה מוקדם מדי, וממעט בחשיפות של המודעה השנייה. ככל שהיא נחשפת פחות - כך היא נחשפת פחות, ואנחנו לא מקבלים את כל התמונה. אחרי שבדקנו מודעות בעצמנו, אפשר להפסיק לטרוח על זה ולתת לגוגל לבחור מבין אלו שכבר בדקנו בעצמנו.

הרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 09 ינואר 2009 07:26   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

תודה רבה על התשובה המפורטתsmile!
בני

פרופיל