היי טל,
היה ממש כיף לבוא לשיעור רענון. אני אישית רוצה להגיד תודה ענקית לך, לרן ,לדור ולסילביו על זה שהכרתם לי את התחום הזה שמכניס לי כל כך הרבה יצירתיות, כיף והכנסה
וכל צעד שאני מתקדם מרגש מחדש!, אני עדיין מגיע מידי פעם לשיעורים מסויימים לרענון, לשמוע דברים חדשים ותמיד כיף לשמוע אתכם שוב! זה תמיד מכניס בי מלא השראה
! יש תמיד מלא מה ללמוד, להיות עם אנשים שמתעסקים בתחום ונראה שכל שיעור שאני בא לבקר עוזר לי להצליח ולפתוח לי דלתות חדשות שהתעלמתי מהן או שלא ידעתי על קיומן, כמו לדוגמא הגישה החדשה שלימדת כדי להכנס לרשת התוכן שאני בטוח שתעצים את ההצלחה
!(כבר התחלתי לעשות ..
)
או למשל שחזרתי על השיעורים של קידום אתרים אצל דור, שחידש מלא ונתן לי מלא רעיונות חדשים!
שאלה: אני זוכר שתמיד עודדת לבטל את הבחירה באוטמטית של גוגל במודעות מתחלפות(אופטימיזציה - בחירה במודעות היותר מצליחות כדי שיופיעו יותר) והמלצת לשלוט בזה בעצמנו. בזמן האחרון אני רואה שגוגל מאוד מנסה לעודד שימוש אוטומטי - אפילו הוא שלח לי הודעת ‘עידוד’ לשנות את כל המודעות לבחירה אוטומטית. בנוסף אני רואה הרבה פורומים שממליצים על זה כמו הפורום של פליקס לשנו - הוא כתב שזה חובה כן להשתמש בזה - האם מנסיונך את רואה שיש איזשהו שינוי שכן מומלץ אולי לעבור לבחירה אוטמטית למודעה המצליחה?
תודה רבה,
בני
שלום אורח! אנא בצע