הי שולי,
אתה באמת מתאר משהו שלא מסתדר הגיונית:
בהנחה שה QS שלך מצוין?
1. אם ה QS לא מצוין, ויש בעיה לקבל ציונים גבוהים בשוק הזה (אני לא יודעת באיזה מוצר מדובר, וזה די חריג, אבל זה קורה. זוכרים שדיברנו על מוצרי ה fertility למיניהם?) תעבור לשוק אחר!
2. אם ה QS שלך כן מצוין, אין הרבה מתחרים ואתה עדיין מקבל בידים של $0.5 - חשוב לברר מה זה “אין הרבה מתחרים” - כי לי זה נשמע כמו לפחות 4 דפי תוצאות חיפוש.
אתה יכול להתחיל עם הבידים של $0.2 - כי הם ירדו עם ה CTR (זה קורה! רואים ירידות ב CPC תוך כמה ימים). לגבי הבידים של $0.5 - זה כמובן תלוי מה העמלה ומה שיעור ההמרה שלהן, ואת זה אנחנו עדיין לא יודעים. אתה יכול לחכות איתם ולהוסיף אותם בשלב מאוחר יותר.
עוד אפשרויות:
1. מילים אחרות? מיוחדות יותר, שיש עליהן פחות חיפושים.
2. אם המוצר יכול להימכר גם בארצות אחרות, אולי תתחיל משם ותקבל בידים נמוכים יותר בשל תחרות נמוןכה יותר. עם העליה ב CTR תנסה להיכנס שוב לארה"ב.
3. אתה לא חייב להופיע בעמוד הראשון. תקבל פחות קליקים, אבל גם פחות הופעות. זה יעלה את ה CTR ותתחיל לטפס במיקום.
ואולם, במקרה הספציפי אני דווקא כן הייתי הולכת על מוצר שכן אפשר להתברג בעמ’ הראשון בהוצאה סבירה, מכיון שעדיין לא נפלת על מוצר “זורם”, ולכן אתה מתקשה לנתח את הביצועים של הקמפיינים: משהו מוכר ופתאום מפסיק וכן הלאה.
אני מאוד ממליצה לך להקדיש את הזמן הקרוב (נגיד שבוע) בבחירת מוצרים: לנסות כמה שיותר, לא להתייאש. עד שמשהו ייתן בידים סבירים (הם לא חייבים להיות נמוכים בהתחלה), ציונים גבוהים ודפי תוצאות מעטים.
כי בבניית קמפיינים אתה מוצלח מאוד, אני בטוחה שברגע שתמצא מוצר טוב, תצליח למטב את הקמפיין כך שייתן החזר השקעה חיובי.
בהצלחה,
טל