שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בקשר לGoogle Preview
פורסם: 19 אוקטובר 2007 13:49   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  36

רן שלום,
הראת לנו שאתה יכול לחפש בגוגל כאילו אתה נמצא בארצות הברית בעזרת שירות של גוגל. איך אני נכנס לזה/מקבל לזה גישה?

תודה מראש, אור.

פרופיל

פורסם: 20 אוקטובר 2007 00:12   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank

צאתי אך יש לי שאלה נוספת.

מצאתי נישה ולאחר מכן מוצר שהוא indian recipes
שהלכתי לגוגל לראות מה יהיה המחיר לקליק למילת מפתח הזו ולצירופים אחרים דומים לה, המחיר המינימלי לקליק היה לא פחות מ21 שקל!
איך? למה? זו בעיה טכנית? תקלה של גוגל? או שהם באמת מאמינים שעל ספר מתכונים כלשהו אפשר לקחת כל כך הרבה כסף לקליק?

שוב תודה, אור.

פרופיל

פורסם: 21 אוקטובר 2007 19:59   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום אור,
היכן ראית ביד מינימלי של 21 ש"ח, האם באומד התנועה של גוגל או בקמפיין פעיל?
בקמפיין פעיל פירוש הדבר שגוגל לא מאמין כרגע שהמודעה שלך רלוונטית למילת המפתח שהזנת, למרות שנראה לך אחרת.
לא, ביד ריאלי לספר מתכונים בוודאי אינו 21 ש"ח.
במצב כזה יש לשפר את מידת ההתאמה בין מילת המפתח למודעה, ולבדוק גם את נוסח המודעה.

הרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2007 00:43   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

המילות מפתח שלי אינן פעילות מכיוון שהביד המינימלי הוא 21 ש"ח.
הקמפיין אינו פעיל מכיוון שאין מילות מפתח פעילות. המילות מפתח קשורות מאוד למודעה ולמוצר כך שאני לא רואה סיבה לבעייה…

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2007 02:02   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אור,
בקמפיינים הראשונים שלך כמפרסם, גוגל עלול לדרוש בידים לא ריאלים בהתחלה: זה מכיון שגוגל עדיין לא מכיר אותך כמפרסם ולא יודע מה שווי המודעות שלך, כלומר: כמה קליקים הן יכולות להכניס.
תחשוב שאתה רוצה לשווק מוצר חדש בסופרמרקט. מנהל החנות לא יקצה לך את המדפים הראשונים, מכיון שזה שטח יקר ועדיין לא הוכחת שהמוצר שלך ו/או אתה בעלי יכולת מכירה. עם הזמן, כשקונים ימשכו את המוצר שלך מהמדף שוב ושוב, הוא ישתכנע שכדאי להקצות לך מיקומים טובים יותר, ובעלות נמוכה יותר - כי הוא למד שהמוצרים שלך שווים לו כסף - אנשים קונים אותם.
גוגל יקצה לך מיקומים טובים ככל שתוכיח שהמודעות שלך מכניסות לו כסף - ככל שמקליקים עליהם יותר. כלומר: כשיגדל ה CTR שלך, ירד הביד ויעלה מיקום המודעה שלך.
אחרי שאמרתי את כל זה אסייג לגבי האסטרטגיה: אם היה מדובר בביד נמוך יותר הייתי נותנת לגוגל צ’אנס לראות מה הפרסום שלי שווה. היות ולא ריאלי להתחיל מביד של 21 ש"ח, עלייך לנסות משהו אחר:
1. בדוק שמילות המפתח המרכזיות שלך ברשימה + במודעה (במיוחד כותרת המודעה) מופיעות בצורה מודגשת, ככותרת וכותרות משנה בדף המכירה. האם רשום בדף בדיוק “Indian Recipes”
או מילה אחרת? תופתע איך שינוי של מילה אחת ואפילו סיומת של מילה יכולה להשפיע על גוגל.
2. בדוק את נוסח המודעה שלך: שאין בה שגיאות ושהיא מנוסחת היטב.
3. ואם הכל תקין, יכול להיות שמדובר בבעיה בדף המכירה, שאינו ממוטב למילים האלה. תוכל לגלות זאת מהר מאוד, אם תנסה מוצר אחר מאותה נישה. במקרים מסוימים לא תהיה לגוגל בעיה עם המילים, אלא עם דף הנחיתה (שאליו המודעה שלך מפנה)והחלפת המוצר יכולה לשנות את כל התמונה.
אם אתה מנסה מוצר אחר, הקפא את מסע הפרסום הזה ופתח חדש, כדי שלא יופיעו מילים כפולות בשני קמפיינים/קבוצות מודעות נפרדים.
4. בשלב זה אני לא מוצאת סיבה שתיכנס לעומק הבעיה ומהותה, אם לא הולך לך, פשוט תחליף מוצר.

בהצלחה!
טל

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2007 03:19   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

תודה רבה על התגובה, אני מתאר לעצמי שהבנתי והבעייה תיפתר.

שוב תודה, אור.

פרופיל