שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בקשר לאיבוקים ולעצות שניתנו
פורסם: 04 דצמבר 2007 05:03   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  62

אני רוצה ללכת בעקבות הרעיון (המעולה) שניתן לי וזה אומר שאני רוצה למכור איבוקס בנוסף למוצרים
אך אני יודע שלא מומלץ לעשות זאת עם אותו היוזר שמא אצא בלתי אמין בעליל.
אז האם כדאי לפתוח יוזר חדש לשם כך אבל להשתמש באותו אימייל ובאותו חשבון פייפאל
או שזה יאסר עליי מבחינת צוות איביי??
אם לא אז מה כן צריך לעשות ובמה זה כרוך?

פרופיל

פורסם: 04 דצמבר 2007 07:22   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

עם פייפאל לא תהיה לך שום בעיה, כלומר אתה יכול (וגם כדאי לך מבחינת עמלות בעתיד כשתעבור את ה-$3000) לעבוד עם כמה חשבונות איביי מול חשבון פייפאל יחיד.
מבחינת איביי, אתה חייב אימייל שונה לכל חשבון איביי.
מה שיפה זה שאתה יכול לפתוח כמה ג’ימיילים (gmail) שאתה רוצה ולעשות forward של כולם לחשבון אחד, ואז לעבוד איתו, למרות שמסרת לאיביי אימיילים שונים (אני מקווה שהמשפט הזה יצא לי ברור).
כתובת המייל שלך לא חייבת להיות זהה (מבחינת איביי) לאימייל פייפאל שלך.

מעבר לזה, צריך פשוט לעשות…

מצד שני, המלצה אישית מתוך נסיוני, הרבה יותר קל לבסס קודם חשבון אחד לפני שפותחים נוסף - מאשר לעבוד על כמה חשבונות באותה אינטנסיביות.

חתימה 

תומי גורדון
פורטל איביי - לינקים מועילים לעבודה עם איביי - שנו בסוף הכתובת הזו את היוזר לשלכם וקדמו את המכירות שלכם.
IM Ebook Review - למצוא ספרים אלקטרוניים שווים באמת.
אחסון בזול + דומיין חינם

פרופיל

פורסם: 04 דצמבר 2007 17:21   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

כן, הבנתי
אז פשוט אפתח לי עוד גימייל ואפנה אותו לג’ימייל הראשון אוטומטית אני מקווה שזה אכן אפשרי.
אני מסכים איתך שצריך לבסס אחד לפני שפונים לשני אך עם האיבוקים לא אצטרך להתעסק כלל אשתדל שהכל שם יהיה אוטומטי וככה רק אראה זיכויים בפייפאל ולא יותר מזה
כמו שמוסבר במדריך שנתת לי באדיבותך וכמו האיבוק פרוסס שרכשתי לצורך כך.
הבעיה היחידה שלי עכשיו היא שאני חייב דומיין משלי ואני לא כל כך יודע איך לפעול בנידון
אם למשל אקח דומיין בתשלום איך אהפוך אותו לדף ת’נקיו עם קישורים לעוד מכירות וגם אציג כל איבוק בנפרד
שלא יוכלו להוריד את כל האיבוקים שבאמתחתי דרך קישור אחד?

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2007 04:37   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

נתת לי רעיון פצצה - תודה!
אני הולך להציע את זה כשירות בתשלום (גם דרך איביי).
בעקבות הרעיון שלך, אני בונה עכשיו מערכת מלאה שתאפשר הגדרת דומיין לאיחסון מול דף thankyou ספציפי למוצר (איבוקים ותוכנות בלבד כמובן), כולל הוספת מוצרים למערכת וכו’. (לא הכל אוטומטי אבל מה שלא - יוסבר במלואו).
כשיהיה מוכן (בעוד כמה ימים) אני אפרסם את הפרטים פה ותוכל (ביחד עם כל מי שיהיה מעוניין) לקנות את המערכת בהנחה לחברי הפורום.

חתימה 

תומי גורדון
פורטל איביי - לינקים מועילים לעבודה עם איביי - שנו בסוף הכתובת הזו את היוזר לשלכם וקדמו את המכירות שלכם.
אחסון בזול + דומיין חינם

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2007 04:45   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

היי יש על זה זכויות יוצרים זה פטנט רשום חח
יש תנאי קטן אתה פשוט תלמד אותי איך מיישמים את הרעיון כי לא כל כך הצלחתי הדומיין שאני קונה מאינטרנט זהב הספקית שלי יעלה לי 69$ לשנתיים לCOM או 55$ לCO IL
עדיפות לראשון.
אבל צריך להנדס משהו בSETUP כדי שיהיה קישוריות לאתר הזה ולאיבוקים דרכו… אז אם יש לך מושג תעזור לי עם זה במטוטא ממך
כמו כן מצאתי אתר נוסף עם ים של איבוקים בחינם עם זכויות הפצה חוזרות ואשמח לחלוק אותו עמך
הבה נכרות בנינו ברית ונעשה בארטר בנינו…

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2007 09:51   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

אם יש לך סבלנות, תחכה כמה ימים ואל תקנה כלום.
גם דומיינים אפשר להשיג בזול הרבה יותר.
וברור ש com כי co.il לא אומר כלום לקונה מחו"ל וסתם יקר יותר.
אם זה ממש לוחץ לך, תעשה חשבון אחסון עם החברה הזאת ותקבל דומיין קום בחינם. ככה לפחות תקבל עיסקה טובה שנותנת את כל הכלים להמשך עבודה. זה רק $5.95 לחודש וזה שווה כל סנט.

בקשר לבניית דף thankyou, זה לא בחינם. כמו שאתה יודע ידע שווה כסף(הרי גם אתה שילמת כמעט 2000 ש"ח על קורס לא מזמן).
כלים בחינם אני נותן בכיף בכל מקרה.

חתימה 

תומי גורדון
אחסון בזול + דומיין חינם

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2007 17:26   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank

לא הוגן מצידך כל כך(סתם) אבל אני אקבל ת’הצעה לגבי הטנקיו אז אם אתה מעוניין צור אתי קשר באופן פרטי נניח במייל האישי שלי למרות שאי אפשר לכתוב אותו פה משום מה…
ההצעה שקבלתי מהספק שלי יותר זולה 69$ לשנתיים יוצא 2.875$ לחודש לCOM
אני יודע שיש גם הצעות לדומיין חינם אבל זה לא שווה עדיף לשלם ולקבל שירות כמו בן אדם.
אז איך אנחנו מתקדמים מכאן?

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2007 19:06   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר
RankRank

ההצעה שקיבלת מהספק שלך לא נותנת לך איחסון לשנה עם כל הכלים שנותן האיחסון שהמלצתי לך עליו - תבדוק ותשווה לפני שאתה קונה.
מה שאתה צריך בשביל דף thankyou זה php + MySQL זה הבסיס. ברור שיהיה נחמד אם תקבל גם כמה חשבונות מייל על הדומיין שלך, או סבדומיינים בלי הגבלה וכדומה - כמו שמציעים לך בחברה שהמלצתי עליה.

בקשר לבניית המערכת, תן לי כמה ימים לבנות את זה לגמרי ואז אני אעשה את זה בשבילך או בשביל כל מי שרוצה - כולל הגדרות באיביי וכו’
בינתים קצת סבלנות - גם רומא לא נבנתה ביום (ומה שאנחנו בונים פה הוא הרבה יותר גדול (-; )

חתימה 

תומי גורדון
אחסון בזול + דומיין חינם

פרופיל

פורסם: 06 דצמבר 2007 22:58   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר וותיק
RankRankRank

הרבה הרבה יותר גדול חח
אז אני מצפה בקוצר רוח שתסיים לבנות
רק אל תשכח אותי שם בסוף
תודה מראש!!

פרופיל