שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מחשבון קליקבנק לא עובד אצלי + הערה והמלצה
פורסם: 18 ינואר 2009 10:18   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

רן שלום, קודם איך אני פוטר את הבעיה הזו?
תמונה:http://up45.siz.co.il/up1/kzjwh5m4jzez.jpg
תודה,
בנוסף יש לי עוד בעיה בקישור שלהם
https://www.clickbank.com/marketplace.htm?category=87&subcategory=-1&keywords=cheap+web+camera&sortBy=popularity&billingType=ALL&language=EN&maxResults=10
כשאני לוחץ על פתיחת אתר בכדי לראות את מחיר המוצר האתר לא ניפתח לי ,אלה רק אחרי שאני לוחץ על פתח בחלון חדש הוא ניפתח,היות ואני לא יודע לכתוב באנגלית, אנא פנו לתמיכה שלהם וקבלו תמיכה ב2 הנושאים האלה איך פותרים את הבעיה,נ.ב יש לי מחשב חזק ומהירות של 4 מגה,
תודה, מחכה לתשובה מהירה בכדי להמשיך בשיעורים,
דבר שלישי התמיכה שלכם המורים, היא לא משהו בלשון המעטה בפורומים,
אתם מבזבזים לנו לפעמים גם יומיים עד שאתם עונים לנו,
מכללה בסדר גודל כזה רצוי מאוד שתכנסו לפורומים לפחות פעמיים שלוש ביום לענות לשאלות,
ואני יודע מה זה להיות מנהל פורום, אני מנהל 2 פורומים של ערוץ נענע10
אנא קחו את המלצתי זו ברצינות, אם אתס לא יכולים אז שימו מנהל משלכם שיהיה אחראי על מתן תשובות ותמיכה לתלמידים ששלמו לכם לא מעט כסף,
ומגיע לנו לפחות את התמיכה הזו,כי בטלפון אין מי שיעזור אלה אם זה מקרה דחוף,המון עיקובים יש לי מפני שאין מי שיתן לי תמיכה בשאלות או תקלות בקישורים שאתם נותנים בשעורים,
דוגמא: למעלה,
מודה לכם מראש
אלי,

פרופיל

פורסם: 18 ינואר 2009 21:05   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אלי,

את המחשבון בדקתי הבוקר וכעת שוב, אין איתו שום בעיה, נסה שוב.
אתרים ב marketplace בקליק בנק נפתחים בחלון חדש. אם כבר היה לך חלון פתוח עם אתר אחר, האתר שביקשת לפתוח כנראה החליף אותו.
אנו עונים לשאלות באופן המהיר ביותר שאפשר, למרות ששאלות רבות חוזרות על עצמן, ועל אף שיש אפשרות לבצע חיפוש בפורום ולמצוא את התשובה.
אני מציעה לבצע חיפוש בפורום לשאלה שמעניינת אתכם מכיון שזה חוסך לכם את זמן ההמתנה לתשובה. אם החלטתם לשאול שאלה, ייטב אם תתנו לה כותרת הולמת כגון: “CTR ברשת החיפוש” “מחשבון החזרות” וכדומה, ולא “טל שאלה” “רן מה נשמע” וכדומה, שאז תלמיד שיגיע אחריכם ויבצע חיפוש על “מחשבון החזרות” יתקשה מאוד למצוא את מבוקשו.

בהצלחה ויום טוב,
טל

פרופיל