שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אין קליקים בכלל ???
פורסם: 01 פברואר 2009 16:40   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי

סופסוף העלתי את הקמפיין הראשון שלי , מיקדתי אותו רק לארה"ב , השאלה שלי היא מדוע אני לא רואה את הפרסומת בכלל ???

מזה שבוע אני לא רואה קליקים על המודעה ואני לא יודע מדוע .

בנוסף רואים שהקמפיין פעיל והוספתי אמצעי תשלום כך שאני לא יודע מדוע זה ככה , אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ???

פרופיל

פורסם: 02 פברואר 2009 15:01   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום וברוך הבא,

נתחיל מבדיקה של מילות המפתח, אולי הן לא-פעילות מסיבה כלשהי (תחרות, איכות לא מספקת וכדומה). עבור ללשונית keywords והצבע עם העכבר על זכוכית המגדלת שליד כל מילת מפתח. ייפתח חלון ובו יהיה כתוב האם המילה (ביטוי) מפעילה את המודעה או לא, ואם לא מה הסיבות. מה כתוב שם? בצע את הבדיקה על כמה מילות מפתח.

עדכן אותי,
טל

פרופיל

פורסם: 02 פברואר 2009 15:33   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי טל

בדקתי אכן יש הערה שהתקציב היומי שלי הסתיים , זה מוזר כי בזמן שבדקתי כמה עולה הביטוי שלי הוא אמר שזה עולה 0 דולר אז אני הכנסתי 0.1 דולר לכל ביטוי ותקציב יומי של 10 דולר ועכשיו הוא רושם לי על הביטויים שכל אחד מהם עבר את התקציב היומי שלי ???
מדוע זה קורה??

תודה

פרופיל

פורסם: 08 פברואר 2009 05:34   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

ערב טוב,
זו הודעה אוטומטית שלאו דווקא מעידה על בעיה בתקציב, למרות שזה מה שכתוב שם, אלא על עיכוב שיכול להסתיים מעצמו, ולמעשה לא מצביע על שום בעיה בקמפיין שלך, או - מצביע על שימוש במילות מפתח, טקסט במודעה או דף נחיתה - שגוגל אוסר לפרסם או להשתמש בהם:
הימורים, הורדות, water for gas, tv on pc וכדומה.
או: שימוש ב trademark במודעה, גם אם המוצר לגימטימי (למשל: אייפוד, קוקה קולה).
או: ניסוח בעייתי של מודעה: אין מרווחים בין מילים, שימוש בקיצורים כגון: 4, U, @ וכדומה.

בהצלחה,
טל

פרופיל