שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה לדור
פורסם: 20 פברואר 2009 05:30   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  39

היי דור,
יש לי שאלה על השיעור הרביעי. נכנסתי לוורד פרס ל – WP-ADMIN אבל הוא שונה ממה שזה נראה בשיעור. אין אצלי לפחות פס כתום. רציתי לשאול אם אני רוצה להכניס כתבה לאתר האם זה בסדר לעשות את זה דרך צד שמאל איפה שכתוב PAGES ואז ADD NEW (זה בהנחה שהמסך פשוט השתנה מאז שהשיעור הוקלט)?
בנוסף, אני לא מוצא שום מקום שאפשר לעשות SAVE אלא רק PUBLISH. מה זה אומר? שאם אין SAVE אז זה אוטומאטית נשמר?
אין לי שום שום כפתור לפחות איפה שאני נמצא כמו שהסברתי למעלה, אין ADD MEDIA.
עוד שאלה – ב ISTOCKPHOTO וגם באתרים נוספים של ISTOCK PHOTO שחיפשתי בגוגל לא מצאתי את מה שחיפשתי.
אני מחפש תמונות של בריטני ספירס ואני לא מוצא מקום שאפשר לקנות. יש לך עצה מה לעשות? איך באיביי אני יכול לדעת שהדיסק שאני קונה כולל תמונות שלה?
תודה
אמתי

פרופיל

פורסם: 23 פברואר 2009 15:19   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי
העיצוב בגרסה החדשה קצת השתנה אבל התפריטים נשארו זהים, פשוט הזיזו אותם הצידה ולכן הפעולות שתבצע הן אותו הדבר.
הוספת עמוד - כן, זה אותו הדבר.
publish - בפעם הראשונה יש צורך לפרסם את המאמר, רק אחרי הפרסום, יהיה כפתור זמין של שמירה.
לגבי תמונות של מפורסמים - זו עלולה להיות קצת בעיה, אני לא בטוח שתמצא תמונות שלה באתרים כמו istock צריך לחפש באינטרנט תמונות למכירה שאכן תוכל להשתמש בהם. רק חיפוש מקיף יעזור פה, לא מכיר בעצמי אף אתר. סורי.

חתימה 

דור שביט

פרופיל