שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כותרות דינאמיות
פורסם: 16 מרץ 2009 23:01   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  52

האם יש כלי העוזר ליצור כותרות דינאמיות?
יתכן שאנו נחשוב על כותרת שעשויה לייצג קבוצה של מילות מפתח דינאמיות שהגולש יחשוב עליהן, אך יתכן והקבוצה הזו תייצג בכלל מילים אחרות שלא התכוונו אליהן.
ואז יווצר מצב שהגולש מחפש משהו, יקליק למודעהכי הופיה מילת מפתח שהוא חשב עליה, אך להפתעתו לאחר הקליק יגיע לדף נחיתה שבכלל לא רלבנטי…
כך יהיו עודף קליקים ללא המרות.
האם זה ייתכן? לא ניסיתי.. ואיך מתמודדים עם הבעיה.
לידיה

חתימה 

Lydia Mor rolleyes

פרופיל

פורסם: 18 מרץ 2009 14:12   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי לידיה,

אפשר להשתמש בפקודה {keyword:example} כדי לייצר טקסט דינמי, לא רק בכותרת אלא בכל חלק של המודעה.
את example יש להחליף בטקסט ברירת המחדל שאת רוצה שיופיע במידה ומילת המפתח ארוכה מכדי להכנס לטקסט.
הגולש לא ינחת בדף לא רלוונטי מכיון שהטקסט הדינמי מוחלף במילת המפתח שהגולש הקליד, רק במידה וזוהי מילת מפתח שכללת ברשימת המילים שלך. כך שאם כללת אותה, כנראה שהיא רלוונטית לדף הנחיתה.
אני ממליצה לעבוד עם כותרות דינמיות רק לאחר צבירת ניסיון, רק בקמפיינים גדולים מאוד, ולאחר שלמדת את הנושא בקורס. אחרת כותרות דינמיות יכולות להזיק יותר מאשר להועיל, במיוחד ל QS. הנושא נלמד לקראת סוף שיעורי אדוורדס.

בהצלחה ויום טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 18 מרץ 2009 21:18   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  52

טל, זה בדיוק מה שהיה חסר לי.לא היה מוסבר בשיעור שהכותרת הדינאמית נגזרת מהמילות מפתח.
אגב, כבר ציינתי בתגובה הקודמת שלי..
הפסקתי לחלוטין את הקמפיינים שלי ואני מתכוונת ללמוד פעם אחת תיאורטית את כל השיעורים ואחר כך פעם שניה לקרא ובמקביל להקים קמפיינים כשכבר כל החומר ידוע .
השיטה הזו יותר נראת לי.. כי כך אין הפתעות כמו שבהתחלה סימנו את החיפוש בתוכן ולא היינו צריכים…

חתימה 

Lydia Mor rolleyes

פרופיל