שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אפס קליקים
פורסם: 29 מרץ 2009 23:50   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

הי טל,
בעקבות השיעור הרביעי מיקדתי מאוד את המודעה שלי (מילות המפתח באד גרופ מופיעות ב-2 המודעות לאותה אד גרופ). ה-QS שלי לכל המלים הוא OK. זכיתי למקום רביעי מתוך 5 מפרסמים. פירסמתי למשך כ-3 שעות ומתוך 240 הופעות לא היו לי קליקים בכלל! זאת למרות ש(וסליחה על השחצנות) נראה לי שהמודעה שלי טובה יותר מזו של המתחרים: רק במודעה שלי יש קריאה לפעולה, ובמודעה שבמקום הראשון מילות המפתח אפילו לא מופיעות בכותרת. איך זה יכול להיות ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב? אגב, אם אני אמחוק את הקמפיין הזה, הוא לא יחשב לי בהסטוריה?

ושאלת תם (לרגל פסח המתקרב): כשגולש מגיע למודעה שלי דרך ביטוי בהתאמה רחבה, גוגל הרי יודעים מה היה הביטוי המדוייק שהגולש חיפש. למה הם לא מספרים לי על זה?

תודה

פרופיל

פורסם: 02 אפריל 2009 17:50   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי שני, מה שלומך?

מדוע ה CTR כה נמוך - קשה לדעת מבלי לראות את יתר המודעות בדף. אני מבינה שהמודעה שלך טובה יותר מבחינת ניסוח, הכללת מילת המפתח בטקסט וקריאה לפעולה - גורמים קריטיים בהחלט מבחינת CTR. נסי לעבור על המודעות האחרות ולראות במה הן מושכות יותר משלך: הן מציעות משהו חינם, למשל? מציינות מחיר אולי? אגב, זה שהן מופיעות מעלייך אין פירושו שהן בהכרח מקבלות יותק קליקים ממך האופן משמעותי, אולי הוותק שלהן במקם גורם להן להישאר שם למשך זמן מה גם ב CTR נמוך...זה ישתנה, גוגל לא ישאיר אותן שם במידה וה CTR שלהן נמוך כשלך.
אם מתחקי את הקמפיין, ההיסטוריה כבר נרשמה, אך זה יהיה פחות מזיק. כך או כך אני לא ראיתי שקמפיין אחד קצר יכול להזיק לחשבון כולו, נוחי מבחינה זו.
שאלת “הפסח” בהחלט במקומה, הנושא הזה נלמש בשיעורים: לגוגל יד דו"ח הנקרא search query reort או בעברית: דו"ח שאילתת חיפוש. תוכלי להפיק דו"ח כזה במסך הדוחות שלך, ולקבל מידע (לא שלם) אודות החיפושים האמיתיים שהגולש חיפש ואשר הפעילו מילות מפתח בהתאמות שונות בקמפיין שלך.

בהצלחה רבה,
טל

פרופיל