שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שיטת העבודה האולטימטיבית
פורסם: 31 מרץ 2009 16:33   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

מי שיכול לעזור ולשתף זה היה אחלה:
1.אני מחפש נישות ומצאתי כמה מעניינות. אני עובד בצורה הבאה:
מחפש בקיוורד של גוגל מילה עם הרבה חיפושים ומעט מתחרים, וcpc מעל דולר- בדיוק כמו שהוסבר בשיעור. אבל עד עכשיו עשיתי את זה עם האופצייה “broad match”. והיו לי תוצאות מדהימות ובניתי טבלאות והכל טוב ויפה. במקרה דור אמר לי לנסות עם “exact match” והתוצאות בקרשים- לא מחפשים את המילים האלה בכלל! מה קורה פה??  אני לא מצליח למצוא מילים נורמליות כשאני מחפש כל הזמן עם exact match”!!!
כולם עובדים עם זה ומוצאים נישות והבעיה אצלי או שלא תמיד מסמנים את האופצייה exact match”???
2. איך מתייחסים לתוצאות בטראפיק אסטימייטור של גוגל? על איזה פרמטרים צריך להסתכל? כמה דולרים המילה מניבה ליום? או כמה קליקים ליום?  ומה מסמנים בתקציב היומי וב-Max CPC? ומה זה אומר?

פרופיל

פורסם: 03 אפריל 2009 02:31   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי זיו,

כדאי תמיד לבדוק גם את ה- exact match משום שאז אתה רואה את התוצאות במדויק עבור מילת המפתח שלך, עבור הצירוף הספציפי הזה.

לגבי רפמטרים, אני ממליץ להסתכל על תנועה ועל מתחרים, פחות לבדוק את ההכנסה פר קליק משום שאין לך שליטה על זה, זה תמיד יהיה נגזרת של מספר הנאיםש שנכנסים לאתר ולכן יותר חשוב לי לדעת שיהיו הרבה כניסות.

אני ממלי לבחור נושא רחב מאוד, לשים אותו בכלי המילים ולהתחיל לבדוק את המילים מתוך התוצאות ולצמצם את הביטויים שלך.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

‹‹ שאלה....      דומיין ››