שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ARTICLES
פורסם: 05 אפריל 2009 17:55   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  74

אהלן

רציתי לשאול לגבי קידום האתר דרך מאמרים כמה שאלות…

א.  האם הפייג ראנק משפיע גם על ה QS בADWORDS כי שמתי לב שלא מספיק לבנות דף נחיתה גם אם התוכן שלו תואם את המודעה הוא חייב להיות מקודם ם בדרכים אחרות כדי שלא ישפיע לרעה על ה QS והאופן שגוגל מציג אותו (אותה מודעה עם אתר שלי או של הונדור וCTR שונה לגמרי ולא לטובה כמו שקיויתי)
זה נכון?

ב. הונדורס נותנים הרבה פעמים גישה למאמרים שלהם כדי לשווק…
השאלה היא קודם כל איך זה עובד לגבי כפילויות מאמרים באותה דיירקטורי וגם ביניהן (כי אני כנראה לא היחיד שמשתמש בהם)?
וחוצמזה אם אני משכתב או מחליף רק חלק קטן מהמאמר האם זה פותר את הבעיה ואני יכול לרשום הרבה גרסאות של אותו מאמר לאותה דיירקטורי
ו-האם אני יכול לכתוב את עצמי כמחבר המאמר במידה ושיניתי קצת?..

תודה רבה

פרופיל

פורסם: 16 אפריל 2009 19:36   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי איתי,

ה PR לא משפיע ביחס ישר על ה QS, ואם תשים לב תראה ש PR לא משפיע ביחס ישר אפילו על קידום האתר בתוצאות האורגניות. שכיח למדי לראות אתרים מקודמים מאוד עם PR נמוך, ואתרים עם PR גבוה בדפים אחוריים.
אבל זה נכון שאם יש לך אתר חדש, או דפי נחיתה בתוך אתר חדש, שגוגל אינו מכיר, יהיה לך קשה יותר לקבל QS גבוהים, וכדאי לך להכיר את האתר לגוגל. תדאג לתוכן טוב וכמה לינקים איכותיים.
המאמרים של הוונדור לא שווים הרבה מבחינה זו מאחר וכפי שציינת - יש כאן תוכן כפול (ומכופל) שלא יחזיק מים. אתה יכול להשתמש בהם כדי לשאוב רעיונות לכתיבת מאמרים משלך, או לתת לכותב רשימת נושאים שיכתוב עבורך.

בהצלחה,
טל

פרופיל