שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בעיה עם כותבת מאמרים + אחסון אתר ישראלי
פורסם: 22 אוקטובר 2007 03:09   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

היי דור
שתי שאלות:
הכותבת שהתקשרתי אתה, מאז ששלחתי לה לתקן את המאמרים פשוט לא מגיבה להודעות שלי. היא קיבלה חצי מהתשלום בתחילת העבודה. לפני שאני פונה ל elance האם יש לך איזו שהיא המלצה? אגב, התוכן עצמו היה בסדר הבעיה היתה שהיא לא השתמשה במילות המפתח בצפיפות הנדרשת. אולי בכלל שווה לי לקחת את זה כמו שזה ולתקן בעצמי במקום להתעכב? מה אתה ממליץ?

והשאלה השניה - האם הקמת אתר שקהל היעד שלו הוא ישראל, נעשה באותה צורה כפי שלמדנו?
אני מדברת על אתר של טיפולים אלטרנטיביים שאני רוצה להקים ולקדם את עצמי בנושא. האם בגלל שזה עבור השוק בארץ אתה ממליץ על אתר אחסון אחר?

וואו...איזו מגילה… איפה ימי שני…

תודה רבה

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2007 21:53   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי,

לגבי הכתבות - אם יש לך כוח וזמן זה לא אמור להיות מסובך לתקן אותן. רק צריך להוסיף את מילות המפתח ולדאוג שזה ישמע הגיוני, זה הרבה יותר קל מאשר לכתוב את כל הכתבה מהתחלה.

לגבי הקמת אתר בעברית:
- אחסון - למה לאחסן במקום אחר? תוכלי לעבור לחביל הגדולה יותר של GoDaddy ולהוסיף עוד אתר. את לא תמצאי בארץ מחירים כאלה ביחס לתמורה, בוודאות. אני לא יודע למה אבל אחסון בארץ נשאר תקוע כמה שנים אחורה, פה עדיין מציעים חבילות של עשרות מ"ב כמו שהיו בשנות ה-90. מוזר.

- בניית האתר - תוכלי לבנות את האתר על בסיס וורדפרס ולבקש ממשהו מקצועי לעצב לך תבנית ייחודית בעברית. כך תוכלי לנהל את התכנים בעצמך ולא להשקיע במערכת אחרת שתצטרכי ללמוד אותה. זו רק הצעה.

- קידום האתר - הכל אותו הדבר! יש אתרי מאמרים, פורומים, בלוגים, רשתות חברתיות, החלפת לינקים, שכחתי משהו?
הדבר היחיד הוא מחקר המילים - אין לנו עדיין כלי שמאפשר לבדוק כמה פעמים מילת מפתח חוזרת על עצמה. לצורך כך הייתי מנסה לדלות את המידע מהכלים של גוגל שאולי יתנו לך הערכה לגבי מספר החיפושים עבור מילת מפתח מסויימת או שהייתי מקים קמפיין ניסיוני באדוורדס על מנת לבדוק מהן מילות המפתח הכי רלוונטיות לתחום שלך. כמובן שכדאי לבחור את מילות המפתח שיש עליהן כמה שפחות מתחרים כדי לקדם את האתר מהר יותר אבל אני משער שגם ככה לא יהיו הרבה מתחרים אז את יכולה לבחור מילים יותר תחרותיות ולהשקיע יותר כדי לקבל תנועה. אני פשוט משער שעל המילים הפחות תחרותיות לא תהיה בכלל תנועה אז לא כדי להשקיע בהן.
כשהאתר יהיה גמור, הוסיפי אותו לחתימה שלך בפורומים השונים (וגם כאן) כדי שנוכל להתרשם ולפרגן.

בהצלחה!

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 23 אוקטובר 2007 00:01   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

הי דור,

תודה רבה.

רוני

פרופיל

פורסם: 17 דצמבר 2007 22:00   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  125

הי
גם אני חושב להקים אתר נוסף הפעם העברית.
האם מצאת מישהו שיבנה לך תבנית העברית או לחילופין, דור האם יש מישהו שאתה מכיר שיכול ומוכן לעשות את זה?

חתימה 

אמיר בן-שלמה
מנכ"ל דאפיגו
דרופשיפר לסוחרי איביי
http://www.Dapigoo.com/
http://www.Dapigoo.co.il

פרופיל

פורסם: 22 דצמבר 2007 22:50   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  27

האם קיים BLOG בעיברית שיאפשר לי ADSENSE

חתימה 

Remember Luke, the Force will always be with you

פרופיל

פורסם: 04 ינואר 2008 17:53   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

אפשר להשתמש בוורדפרס בשביל להקים אתר בעברית.
חפש מידע על וורדפרס בעברית, זה מאוד פשוט והכי מומלץ לדעתי.
זכור כי המפרסמים בארץ משלמים פחות, מתחרים רק בנושאים מצומצמים.

חתימה 

דור שביט

פרופיל