הי,
לגבי הכתבות - אם יש לך כוח וזמן זה לא אמור להיות מסובך לתקן אותן. רק צריך להוסיף את מילות המפתח ולדאוג שזה ישמע הגיוני, זה הרבה יותר קל מאשר לכתוב את כל הכתבה מהתחלה.
לגבי הקמת אתר בעברית:
- אחסון - למה לאחסן במקום אחר? תוכלי לעבור לחביל הגדולה יותר של GoDaddy ולהוסיף עוד אתר. את לא תמצאי בארץ מחירים כאלה ביחס לתמורה, בוודאות. אני לא יודע למה אבל אחסון בארץ נשאר תקוע כמה שנים אחורה, פה עדיין מציעים חבילות של עשרות מ"ב כמו שהיו בשנות ה-90. מוזר.
- בניית האתר - תוכלי לבנות את האתר על בסיס וורדפרס ולבקש ממשהו מקצועי לעצב לך תבנית ייחודית בעברית. כך תוכלי לנהל את התכנים בעצמך ולא להשקיע במערכת אחרת שתצטרכי ללמוד אותה. זו רק הצעה.
- קידום האתר - הכל אותו הדבר! יש אתרי מאמרים, פורומים, בלוגים, רשתות חברתיות, החלפת לינקים, שכחתי משהו?
הדבר היחיד הוא מחקר המילים - אין לנו עדיין כלי שמאפשר לבדוק כמה פעמים מילת מפתח חוזרת על עצמה. לצורך כך הייתי מנסה לדלות את המידע מהכלים של גוגל שאולי יתנו לך הערכה לגבי מספר החיפושים עבור מילת מפתח מסויימת או שהייתי מקים קמפיין ניסיוני באדוורדס על מנת לבדוק מהן מילות המפתח הכי רלוונטיות לתחום שלך. כמובן שכדאי לבחור את מילות המפתח שיש עליהן כמה שפחות מתחרים כדי לקדם את האתר מהר יותר אבל אני משער שגם ככה לא יהיו הרבה מתחרים אז את יכולה לבחור מילים יותר תחרותיות ולהשקיע יותר כדי לקבל תנועה. אני פשוט משער שעל המילים הפחות תחרותיות לא תהיה בכלל תנועה אז לא כדי להשקיע בהן.
כשהאתר יהיה גמור, הוסיפי אותו לחתימה שלך בפורומים השונים (וגם כאן) כדי שנוכל להתרשם ולפרגן.
בהצלחה!