שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חיפוש וחיפוש מתקדם
פורסם: 30 יוני 2009 16:46   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

שלום דור,
רציתי לשאול עד כמה העמודה של Advertiser Competition בגוגל רלוונטית למציאת נישה, כפי שזכור לי אמרת שתחרות המפרסמים לא נוגעת כ"כ לעניינינו ואנו צריכים להתמקד במספר המתחרים.

ב. עד כמה יש ליחס חשיבות למספר התוצאות של מילת המפתח שאני מעוניין בה בחיפוש חופשי בגוגל?(לא חיפוש מתקדם) הרי בכל אופן נראה לי שיש ליחס לכך חשיבות, אפילו שהאתר אינו ממוקד במילת המפתח 0לך תתחרה בכמה מאות אלפי אתרים)

ג.כתבת תגובה בפורום שgoogle keyword צריך לשנות הטבלה כדי שתהיה עדכנית למספר חיפושים גלובלי, לא הבנתי איפה זה בדיוק נמצא. ולמה זה משמש.

פרופיל

פורסם: 05 יולי 2009 02:36   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

לגבי תחרות מתחרים, חשוב שנראה כי יש תחרות כדי שנדע שמחיר עבור קליק יהיה מספק, אבל יותר מעניין אותי לראות הרבה תנועה והרבה חיפושים, כשיש אנשים באתר, יש הרבה אפשרויות להרוויח כסף, האתר הוא רק פלטפורמה וגוגל אדסנס הוא רק מקור הכנסה אחד, אז חשוב שתהיה תנועה ומשם כבר נוכל לצמוח…

לגבי מספר תוצאות בלי חיפוש מתקדם, יש חשיבות אבל חשוב להבין כי מדובר בתוצאות כלליות מידי. תוכל להבחין כי בחיפושים רבים יוצגו לך עמודים שבהם מופיעות שתי מילות המפתח שלך יחד אבל לא באותו צירוף, כך שבכלל לא מדובר על מתחרה רלוונטי.

חיפושים גלובאליים מופיע בעמודות הטבלה שניתן להוסיף, שחק עם הפונקציה הזו שמצויה בראש הטבלה מצד ימין, מדובר על כלי המילים של גוגל שאמור להנחות אותך בהליך זה

חתימה 

דור שביט

פרופיל