אחח… כל פעם אני נדהם מחדש מהיצירתיות האמריקאית ומהאהבה שלהם לתוצאות מוכחות בשטח.
לפני בערך חודש שוטטתי להנאתי באתר מילות המפתח האהוב עלי (WordTracker, למי שמתעניין) וחיפשתי לי מילים למאמרים. באותו זמן הייתי גם עם חלון של CJ פתוח כדי לבדוק אם יש עוד חברות בתחום שאני רוצה. מצאתי חברה כזאת, חיפשתי את המילים המתאימות וגיליתי שהיא מתאימה לי בול. ביקשתי להצטרף אליהם כאפילייט ואחרי כמה ימים הם דחו אותי.
כנודניק סדרתי ב-CJ (אני ממש מציק בעניינים האלה), שלחתי להם כמה אימיילים והודעות דרך CJ. אחרי שלושה שבועות(!), כשהם רואים שהמתחרים שלהם נהנים ממכירות שלי ומאתר יחסית מושקע, הם נזכרו לשלוח לי את ההודעה הזאת:
“We have reevaluated your application and are pleased to offer you a program term”
היום קרה לי דבר דומה. חברה שרק לפני חודש דחתה אותי על הסף נזכרה שאני קיים (בטח ראו מכירות) ו"הזמינה" אותי, לא פחות, להיות אפילייט שלה. כמובן שהסכמתי.
המסקנה מכל זה: לא להתייאש מ-CJ. זו רשת שותפים נהדרת, ורק צריך לדעת לעבוד איתה נכון. לרוב החברות יש קריטריונים די מטופשים (לדוגמה: האפילייט חייב להיות מארצות הברית), ועם קצת מאמץ, כמו אימייל והודעה דרך CJ אפשר לעבור כל מסנן. אפילו GEICO, חברה של נודניקים רציניים (הם ממש דרשו לראות תוצאות), אישרה אותי בסופו של דבר.
שיהיה בהצלחה!
nadavs
שלום אורח! אנא בצע