שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

צהריים טובים
פורסם: 08 אוגוסט 2009 21:08   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

צהריים טובים, יש לי כמה שאלות:

1 כאשר אני נכנסת לבחור מוצר בקליקבנק בחלק מהמוצרים אני לא רואה שמופיעה מחיר ללקוח או שקיימים כמה מחירים אך אני יודעת לאיזה להתיחס למשל רגיל פלטינום או חלק בכלל לא מופיע אך אני משווקת מוצר שאיני יודעת מה המחיר שלו?

2 לאחר שבחרתי מוצרים מקליקבנק ולחצתי על Hoplink לקבלת הכתובת איני מקבלת כתובת עם השם שלי כמו שרן הסביר בשיעור 2 שהשם שאיתו נרשמתי אמור להופיע בהתחלה, נקודה שם המוצר נקודה וכו… אני קיבלתי כתובת שלא קשורה בכלל לשם שלי האם יש לי טעות ברישום? אך אני בודקת?

תודה ויום מקסים

פרופיל

פורסם: 09 אוגוסט 2009 12:25   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב מירי, מה שלומך?

1. לגבי המחיר, אני מציעה שתתייחסי אליו כאל המחיר הנמוך ביותר מבין כל החבילות המוצעות ללקוח, כדי להיות על הצד הבטוח. מחיר חייב להופיע, צריך לחפש אותו היטב בדף, או ללחוץ על הזמנת המוצר (בלי לשלם כמובן ולעבור את כל תהליך ההזמנה והצשלום, רק כדי לראות כמה הוא עולה).
2. זאת מכיון שקליק בנק עידכנו את ההופלינקים שלהם (הפורמט הישן עדיין עובד! אל דאגה), כך שיסוו את שם האפילייאט. אם את רוצה להיות בטוחה שאת מזוהה כאפילייאט לגבי מוצר זה אני מציעה ש:
תיכנסי למוצר שבחרת דרך הלינק שקיבלת מקליק בנק (העתיקי את ההופלינק שקיבלת מקליק בנק אל שורת הכתובת בדפדפן) - לאחר שהגעת אל דף המכירה של המוצר נסי *כאילו* לקנות אותו, רק עד לשלב התשלום - לא לקנות באמת. כלומר: חפשי בדף כפתור/לינק order now, download here וכדומה. לחיצה עליו תוביל לדף תשלום של קליק בנק. תגללי לתחתית הדף ותבדקי אם כתוב שם:
affiliate=your name או affiliate=none

בהצלחה רבה,
טל

פרופיל