שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלות של מתחילים
פורסם: 27 אוגוסט 2009 00:47   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  1

אני אחרי השעור השני. מה עלי לעשות קודם, הלכתי לאיבוד… לבחור נישה ? מוצרים בקליקבנק או לחפש מילים נפוצות בנושא הנבחר? להרשם בקליקבנק ?

פרופיל

פורסם: 03 ספטמבר 2009 13:22   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב וברוך הבא לפורום,

אני מציעה כי תירשם לקליק בנק ולאחר מכן תתחיל לעבור על מוצרים, להכיר את דפי המכירה ואת הנישות שמעניינות אותך, במטרה לבחור 1-2 מוצרים. לאחר בחרת מוצר אחד שמעניין אותך, ערוך מחקר מילות מפתח קצר כדי להרכיב רשימת מילות מפתח התחלתית (היא עוד תשתנה פעמים רבות), רק כדי לחקור את מידת התחרות בנישה.

בהצלחה, טל

פרופיל

פורסם: 29 ספטמבר 2009 21:52   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  8

אני בדיוק גם אחרי שיעור 2 מחפשת נישות..
אז טל את אומרת בעצם קודם לחפשש מוצר שמעניין אותי ואז ממנו לקבל השראה לנישות (\מילות מפתח)?

פרופיל

פורסם: 29 ספטמבר 2009 21:53   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

אני בדיוק גם אחרי שיעור 2 מחפשת נישות..
אז טל את אומרת בעצם קודם לחפשש מוצר שמעניין אותי ואז ממנו לקבל השראה לנישות (\מילות מפתח)?

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2009 11:49   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום וברוך הבא לפורום,

בעיניי תהליך בחירת המוצר כולל חיפוש ומחקר ראשוני של מילות מפתח.
* לשם הבהרה: לא מדובר במחקר מילות מפתח מקיף, כזה שנעשה לאחר בחירת מוצר. אלא מחקר ראשוני שמטרתו להבין טוב יותר את הנושא הנבחר, מבחינת: מאפייני המוצר, אפיון קהל יעד ראשוני, מידת תחרות, מילות מפתח מרכזיות, מילות מפתח רוחביות משניות וכדומה.
*להבין את הנושא ואת המוצר טוב יותר, פירושו: להיכנס לכלי מילות המפתח, לזהות מה אנשים מחפשים, באלו ביטויים הם משתמשים, אלו נגזרות של ביטויים, להיכנס לפורומים או לערוך חיפוש קצר ברשת כדי לזהות נישות בתוך הנושא, כמות חיפושים יומית וכדומה.
* בשלב זה לא מדובר בתהליך ארוך, אלא דרך להתחבר למוצר ולהבינו טוב יותר מבחינה שיווקית, לא כדי להתחיל לשווק אותו, אלא כדי לזהות אם בכלל כדאי, משתלם, אם אנו מתחברים בכלל לנושא.
*מידת ההתעמקות במחקר המוצר ומילות המפתח בשלב ראשוני זה, תלויה במידת ההיכרות שלך את הנושא הנבחר. 

לסיכום: לא לפחד לצלול, זו רק בדיקה ועוד לא הוצאתם כסף.

בהצלחה, טל

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2009 22:24   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר חדש
Rank

ועוד שאלה...רן אומר בווידאו שבחוברת יופיע הלינק שבו אפשר לחשב את אחוז ההחזרות אבל לא מצאתי אותו,אפשר לקבל אותו או שזה פחות רלוונטי?

פרופיל

פורסם: 09 אוקטובר 2009 23:13   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  18

http://cbhelper.com/refund-calculator.html

פרופיל