שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה חשובה! (מסחר באיביי)
פורסם: 23 ספטמבר 2009 22:45   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

שלום, קוראים לי גל ואני מאוד התעניינתי בקורס בתחום המסחר באיביי אך
לפני שאני משלם ומשקיע את כולי בקורס רציתי לשאול מספר שאלות..

1. אני בן 19 בצבא, זמן מתאים ללמוד את הנושא?

2. לא הבנתי מהקורס מבוא- האם אפשר למצוא ספק שימכור לך את המוצר שאתה כבר “מכרת” וישלח אותו לחו"ל-לקונה אפילו שהוא [המוצר] ביחידה אחת בלבד ולא בכמות?
ועד כמה קשה למצוא ספק כזה שלפי מה שהבנתי עדיף שהוא יהיה מחו"ל ששם יותר זול, להתמקח איתו על המחיר ושהוא יסכים לעשות זאת?

3.Power Seller ממוצע..לא הכי טוב ולא הכי גרוע..מה ההכנסה החודשית בערך?

4.אני לא מי יודע מה מבין במחשבים..דרוש ידע בסיסי במחשבים או יותר מזה?

אני בטוח שיהיו לי עוד כמה שאלות שברחו לי כרגע מהראש, פשוט אני אדם שאם אני יכנס לנושא ויכנס לקורס הזה [שנשמע מאוד מעניין] אני ישקיע את כל כולי בו ואני רוצה לדעת אם זה שווה לי בכלל מאנשים שהיו במצבי ועכשיו מנוסים בנושא.

תודה רבה לעוזרים!!! smile

פרופיל

פורסם: 24 ספטמבר 2009 03:54   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

שלום גל,

אין זמן יותר טוב מעכשיו: גיל 19, בלי מחוייבויות משפחתיות, בתחילת הדרך, בשלבי רכישת השכלה בחיים. גם אני התחלתי את צעדיי בעולם העסקים בגיל 19 בזמן שהייתי בצבא.

ובמבט לאחור תן לי לתת לך עצה: העלות הנמוכה של הכניסה לתחום (כולל עלות הקורס) והערך המוסף של הידע והניסיון שתצבור שווים בשלב הזה של חייך יותר אפילו מהכסף שאתה אמור להרוויח.

לגבי שאר השאלות שלך, שים אותן כרגע בצד ותסתכל עליהן (בגיכוח) לאחר חודש בתחום.

בהצלחה וגמר חתימה טובה.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 25 ספטמבר 2009 06:39   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי גל,

לדעתי שרון צודק, אם אתה חושב או מתלבט לגביי קורס איביי עכשיו זה הזמן! תמיד יהיו לך “תירוצים” למה אין זמן… צבא… סטודנט… משפחה… וכו’ וכו’ .
אני לקחתי את הקורס המקיף בוידאו בשנת הלימודים הראשונה שלי באוניברסיטה ומאוד נהניתי, הקורסים תרמו לי רבות!!!

לגבי השאלה השנייה (אם הבנתי אותך נכון), אתה מדבר על דרופשיפר (מכירה בחסר).
התשובה היא כן, דרופשיפרים שולחים “מטעמך” את המוצר ללקוח שלך גם כיחידה בודדת, יש כמובן יתרונות אך גם חסרונות כגון: אתה לא “מרגיש” את המוצר, אין לך שליטה על המשלוח והאם באמת נשלח, מה איכות המוצר וכו’, בקיצור צריך לעשות מחקר טוב לגביי אותו דרופשיפר ומה האמינות שלו. לגבי מציאת דרופשיפר זה לא בעיה! אתה יכול לשאול כאן בפורומים (או לשאול אותי) וכולם ישמחו לעזור לך.

שאלה שלישית, תלוי מאוד!!!!! אני מכיר Power Sellers שמשתכרים בלא פחות מ- $50,000 בחודש אך גם כאלה שמגרדים את ה-$1000, זה מאוד תלוי מה המוצר, כמה זמן אתה בתחום, מה הרווח שלך מהמוצר ועוד ועוד…

שאלה רביעית ואחרונה, בגדול לא צריך שום ידע מוסף במחשבים, יודע לגלוש? יש ראש יצירתי? רצון להצליח ואהבה לתחום… זה הכל. שיהיה המון בהצלחה!
 חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 01 אוקטובר 2009 01:36   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

תודה רבה לשניכם!! אני צריך להסדיר כמה עיניינים לפני שאני מתחיל ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל!

פרופיל

פורסם: 01 אוקטובר 2009 01:36   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

ד"א..
הקורס הוא רק דרך ווידאו נכון? או שיש גם מכללה או משהו כזה?.. ואם כן, הווידאו הרבה פחות מומלץ לא?

פרופיל

פורסם: 01 אוקטובר 2009 20:14   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי גל,
יש קורסים פרונטליים במכללה וגם בוידאו (לבחירתך..).
כמו שאני רואה את זה לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו:

בקורס פרונטלי יש לך אפשרות לשאול! לדבר! להכיר! החסרון הוא שהקורסים לאוו דווקא מתבצעים בזמנך הפנוי.

היתרון של קורס הוידאו הוא שאתה מבצע אותו בזמנך הפנוי, בבית, על הכורסא שלך עם כוס קפה.
החסרון כמובן, שאתה לא פוגש אנשים… אבל בשביל זה יש את הפורום כדי לדבר! להכיר! לשאול שאלות.

בסופו של דבר זו החלטה שלך… מה שהכי נח ומתאים לך…

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל