שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כמה שאלות לגבי הרצת קמפיינים לניסיון (לפי הקורס)
פורסם: 06 אוקטובר 2009 07:08   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  32

שלום,
אני מריץ כרגע 3 קמפיינים לניסיון. התוצאןת להלן:
1. 289 קליקים 1.59% CTR ומכירה אחת ( הראשונה מאז פתחתי חשבון בקליקבנק בינואר 2007). גוגל לא מתלהבים מדף הנחיתה ונתנו לו ציון POOR.

2. 197 קליקים 0.81% CTR ואף מכירה.

3. 353 קליקים 4.36% CTR ואף מכירה.

את הקמפיין שלישי כרגע הקפאתי מאחר ואם זכור לי טל, אמרת שאם לאחר 300 קליקים אין אף מכירה, אז לעזוב את המוצר.

לא ברור לי למה. אם המוצר זוכה להתעניינות בקרב גולשים ונמצא בקליקבנק למכירה, ואני נדרש כרגע לתת ביד של למעלה מ 1 דולר (מה שלא עשיתי) ע"מ להופיע בעמוד הראשון, אז כנראה שהמוצר בסדר לא?

אז מה כדאי לי לעשות במקרה זה?

ארז

פרופיל

פורסם: 06 אוקטובר 2009 07:35   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

יכול להיות שיש התעניינות רבה אך התוצאה מדברת - אין אף קנייה.
הסיבה יכולה להיות שאולי המחיר של המוצר גבוה מדיי ולכן אנשים לא רוכשים את המוצר למרות שהם מאוד מתעניינים.

הייתי ממליץ לך לבדוק זאת ולהריץ בדיקה מול המתחרים שלך.

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 09 אוקטובר 2009 18:41   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום ארז וברוך הבא,

לדעתי טוב עשית שהקפאת בזמן את הקמפיין שעבר 300 קליקים. אולי כרגע אנחנו טרם יודעים מה לא עובד בקמפיין הזה והתמונה תתבהר בהמשך, אבל בטוח שאין טעם לבזבז עליו את הזמן כרגע. ה CTR טוב, אבל הסיבות לחוסר מכירות יכולות להיות שונות: למשל, חוסר התאמה בין המודעה למוצר (המודעה מבטיחה יותר מדף הנחיתה), מחיר יקר כפי שציין גיל (תודה), ואפילו חוסר רלוונטיות: נכון, ה CTR גבוה, אבל אולי הוא גבוה כי נוסח המודעה מבטיח ומושך, מה שמושך קליקים, אך הם אינם רלוונטיים למכירה. סיבה נוספת יכולה להיות מוצר שמיועד לבני נוער, או שקהל היעד העיקרי שלו הוא בני נוער, ולהם כידוע אין כרטיסי אשראי, אבל להקליק הם לא חוששים.
לגבי הקמפיין הראשון עם CTR מעל 1% ומכירה - כל הכבוד, בוא נראה מה הוא יעשה בהמשך, אם כבר למשת מעקב המרות אני מציעה שתכניס מעקב לקמפיין כמה שיותר מהר כדי תוכל לשפר אותו כבר בשבוע הקרוב. הייתי רוצה לראות CTR גבוה יותר, אך כרגע לא הייתי מזיזה יותר מדי גורמים בקמפיין כדי לא לאבד מכירות.
הקמפיין עם CTR ממוצע מתחת ל 1% לא מוצא חן בעיני מן הסתם. מה הסיבה? האם חלק מהמילים משיגות CTR גבוה למרות הממוצע הנמוך? אם כן, יש מצב להקפיא או להעביר לקב’ אחרת את המילות המפתח בעלות CTR נמוך, כדי להעלות את ממוצע ה CTR בכל הקמפיין.

בהצלחה ושבת שלום,
טל

פרופיל

‹‹ שעון ישראל ?      כמה שאלות: ››