שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

איך אני משנה מכירת AUCTION ל AUCTION&BIT?
פורסם: 07 אוקטובר 2009 18:48   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  19

שלום

אני מוכר אותו מוצר שמכרתי קודם: SELL SIMILLAR
איך אני משנה מכירת AUCTION ל AUCTION&BIT?

תודה מראש
עלאא

פרופיל

פורסם: 07 אוקטובר 2009 19:13   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי עלא,
דבר ראשון האם זה אותו מוצר בדיוק? מה שמכרת כבר? ואתה מעלה אותו שוב כי לא קיבלת את הכסף? או שזה מוצר דומה נוסף?

בהגדרות המכירה , יש לך את החלק של “בכמה כסף למכור” ב- starting price זה המחיר ההתחלתי ל- auction ולידו יש fixed price שזה בעצם המחיר ל- Buy It Now.

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 07 אוקטובר 2009 19:18   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

אהלן גיל
השאלות והתשובות שלך תמיד לעניין...אהע מודה לך מאד

לגבי השאלה הראשונה...כן זה אותו מוצר בדיוק! עדיין לא קיבלתי את הכסף! שלחתי לקונה עוד פעם הודעה אני מקווה שישיב בהקדם וישלח כבר את הכסף...ב MY ACCOUNT באיביי מופיע שהמוצר נמכר SOLD ושקיבלתי את הכסף RECEIVED.

לשאלה השנייה… אם אני מעלה אותו מוצר בדיוק אז לא יופיע לי FIXED PRICE.?

תודה מראש
עלאא

פרופיל

פורסם: 07 אוקטובר 2009 19:35   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אם תעלה את המוצר שוב ופתאום תקבל את הכסף, מה תעשה? תצטרך לשלוח את המוצר ולסגור את המכירה!
מקרה גרוע יותר הוא שתמכור את המוצר שוב, ואז הקונה הקודם יעביר לך את הכסף, אז תצטרך לשלוח ל-2 אנשים את אותו מוצר (פירצה לפידבקים שליליים).

הדבר השני שנראה לי מוזר הוא שרשום באיביי שקיבלת את הכסף! האם אתה מתכוון שב- my Account שילמת עליו עמלה? אם כן זה בסדר, תבדוק ב- my ebay ב- Sold מצד שמאל האם יש סימן של דולר כחול ליד המוצר שמכרת, אם כן כנראה שבאמת קיבלת את הכסף ותבדוק שוב בפייפאל, אם אין סימן כחול אז תפעל כך:

אם יש לך רק מוצר 1, לדעתי אל תעלה אותו למכירה נוספת עד שאתה סוגר את העסקה הקודמת (לטוב ולרע), אתה צריך להמתין 7 ימים מסיום המכירה, ואז תפתח Case באיביי!
יהיה לקונה מס’ ימים לענות בחזרה ובמידה והוא לא עונה או לא מגיב כמו עכשיו, איביי יחזירו לך את העמלות שגבו ממך, ותוכל להעלות את המכירה שוב.

כמה זמן עבר מסיום המכירה? האם שלחת לקונה הודעות דרך eBay?

בקשר ל- Fixed Price ביחד עם ה- Auction, בהגדרות עמוד המכירה
תחת הכותרת Choose how you’d like to sell your item תחת הלשונית Online Auvtion אמורים להיות לך 2 משבצות ריקות, אחת Starting Price, זה המחיר ההתחלתי ל- Auction ומשבצת נוספת לידה מצד ימין Buy It Now price וזה המחיר ל- BIN.

אני לא כל כך זוכר, אבל יכול להיות ששילוב BIN עם Auction מופיע למוכרים מפידבק מסוים ומעלה עם מוניטין טוב של מכירה.
אם זה לא משבצת BIN לא מופיעה לך אז זה כנראה בגלל שאתה מוכר חדש.

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…

פרופיל

פורסם: 07 אוקטובר 2009 20:18   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

תודה שוב גיל

אולי אני לא הסברתי את עצמי טוב! יש לי יותר ממוצר (מאותו דגם) שאני מעוניין להעלות אותו למכירה אין קשר בין המוצר של זה שעדיין לא שילם לי למוצר שאני מעוניין שוב להעלות אותו שוב!

שלח לי כתובת המייל שלך...אני יכול לצרף לך את הקובץ להראות לך מה בדיוק קרה

בפורום אני לא יכול לצרף קובץ גדול!

עלאא

פרופיל

פורסם: 07 אוקטובר 2009 20:20   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

חתימה 

פרופיל