שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

עוד שאלה בעניין הקוד…
פורסם: 19 אוקטובר 2009 04:30   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  35

סופסוף, בשבת, נרשמתי לe-Bay ול-PayPal והכל הלך קשורה. היום גם נרשמתי לאתר לאומי קארד-ויזה (שזה הכרטיס הבינלאומי שיש לי)
וגם… עשיתי היום את הרכישה הראשונה!!!!!
הכל הלך בסדר עם הרכישה ובאתר של פיי-פאל מופיע התשלום עבור הרכישה.
אבל - אני לא רואה שם את החיוב של הדולר תשעים וחמש. לא שם ולא באתר של לאומי קארד ולכן איני יכולה למצוא את הקוד המיוחל.
אני מבינה שכדי לקנות אני לא חייבת את הקוד, אבל בשביל לעשות את המכירה הראשונה עלי לחכות לו, האין זאת?
מה לעשות?

פרופיל

פורסם: 19 אוקטובר 2009 05:48   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

קודם כל ברוכים הבאים למשפחת הקונים/מוכרים..  smile
שיהיה המון בהצלחה..

את צודקת 100%, על מנת לבצע רכישה באיביי באמצעות פייפאל אין צורך בקוד האימות, קוד האימות נועד על מנת לאשר את כרטיס האשראי שלך לקבלת תשלום כמוכרת.
כיוון שנרשמת ביום שבת והיום רק יום ראשון (בעצם כבר שני) אני ממליץ לך לחכות עוד יום-יומיים על מנת שתוכלי לראות את חיוב ה- $1.95 וכמובן להזין את קוד האישור בחשבון הפייאפל שלך (ב- To Do List בעמוד הראשי).

במידה ולא תקבלי את הקוד (וכמו כן לא תראי את החיוב) עד יום שישי, אני ממליץ ליצור תחילה קשר עם חברת האשראי ולבדוק האם הם רואים את החיוב וכמובן שיגידו לך את 4 הספרות המופיעות ליד PayPal (שם המחייב).

במידה ולא יהיה חיוב, אני ממליץ לך ליצור קשר עם פייפאל ולומר להם שלא קיבלת את הקוד והם יאמרו לך ללחוץ על Resend Code כנראה… (אנחנו קופצים קדימה...חחח).

בכל אופן, תמתיני עד יום שישי לקבלת הקוד ותזיני אותו לחשבון הפייפאל, במידה ותהיה בעיה כלשהי אנחנו כאן לעזרתך.

שיהיה המון בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 19 אוקטובר 2009 21:27   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  35

תודה רבה, אמתין בסבלנות…

פרופיל