שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מרגיש קצת תקוע…
פורסם: 07 פברואר 2008 05:59   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

הי טל, רן וכולם

היה מאוד מעניין השיעור על מעקב המרות
הבעיה היא שקצת קשה לעשות סטטיסטיקות על המרה אחת…

גזרתי וגזרתי וגזרתי
שיפרתי ושיפרתי
עדיין כל מילות המפתח OK ואני משלם יחסית גבוהה (40 סנט)

איך ממשיכים מכאן, אני מסתכל על הקמפיין ולא יודע מה לעשות.
(חוץ מהעבודה הסיזיפית של להכניס TID לכל מילת מפתח...)

תודה מראש

יובל

חתימה 

יובל

משכנתא

פורום משכנתאות

פרופיל

פורסם: 07 פברואר 2008 06:21   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי יובל,

איך ממשיכים זו שאלה כללית: אני מבינה שבעניין שיפור ה QS אתה מרגיש שעשית כל מה שאפשר, ואולי זה דף המכירה שלא מאפשר לך להשיג ציון יותר טוב. (האם ניסית לקחת מילים ישירות מהדף ולהכניסן כמילות מפתח? האם בדקת דפי נחיתה אחרים?).
הבסיס של QS טוב הוא חשוב כנקודת הפתיחה של הקמפיין, לא כל המילים חייבות לקבל ציון מצוין, אבל לפחות חלק: האם ניסית ווריאציות שונות של כותרות למודעות? אם תרצה הבא דוגמא.
וכן אתה מרגיש חוסר התקדמות בעניין ההמרות, אך השאלה כמה קליקים היו בינתיים? המודעה מופיעה? ובעמוד הראשון? ומה ה CTR?
אם הייתה המרה, אז עשית משהו נכון, ולכן חשוב לבצע מעקב המרות, אחרת מנסים לירות לכל הכיוונים, ולא יודעים מה הכיוון הנכון.
40 סנט על איזה מיקום? זה נתון חשוב כי אם אתה מופיע במיקום גבוה, ה CTR יוריד את הביד.

מה לעשות חוץ מלהעביר את הזמן ב tid: אני הייתי בודקת אם כמות החשיפות מספקת, אם לא מדוע (לעבור על כל המילים ולראות שהן פעילות בזכוכית מגדלת).
לחילופין אם יש מספיק קליקים הייתי מתחילה לנתח מילים עם CTR נמוך מהממוצע ולהעבירן או להשהותן, כדי לשפר את הקמפיין. זה בעניין הניהול השוטף שלו, עד שיתקבלו תוצאות ממעקב ההמרות.

לילה טוב ובהצלחה,

טל

פרופיל

פורסם: 07 פברואר 2008 06:53   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

הי, תודה על התגובה המהירה

הקמפיין שלי מחולק כרגע ל-12 Ad Groups כאשר יש התאמה גבוהה בין כותרת המודעות למילות החיפוש שלהן, לדוגמא:
מודעה עם הכותרת “Beginners Guitar Lessons”
מכילה רק ביטויי חיפוש המכילים לפחות את כל שלוש המילים הנ"ל

ה-CTR בממצוע 2.03 ואני מופיע סביב מיקום 4

עד היום היו 480 הקלקות ומכירה אחת (אחרי כ- 300 קליקים)

את ממליצה להקפיא Ad Groups שאין להן CTR גבוהה או רק את המילים עצמן?
אחרי כמה צפיות במילת מפתח אני צריך לגזור את דינה?

שוב תודה

לילה טוב

יובל

חתימה 

יובל

משכנתא

פורום משכנתאות

פרופיל

פורסם: 10 פברואר 2008 05:10   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי יובל,

אני מציעה להקפיא מילים עם CTR נמוך משמעותית מהממוצע, בוודאי נמוך מ 1%, או להעביר לקבוצה אחרת, שבה יהיו להם סיכויים טובים יותר להשיג CTR גבוה יותר.
ואולם, זה צריך להיעשות בתיאום עם מעקב המרות: לא נמחק מילה ממירה גם עם ה CTR שלה נמוך (ננסה לשפר בשלב מאוחר יותר, כמובן) ונמחק מילה לא ממירה אחרי בערך 100 קליקים, גם אם ה CTR שלה גבוה מאוד.
אני יודעת שזהו תהליך, ואתה רק בתחילתו. צריך סבלנות. לכן אמרתי שכדאי שרשימת המילים ההתחלתית שלכם לא תהיה גדולה מדי - קשה לעקוב שכולן מופיעות, באיזה דף, האם יש מתחרה או לא וכן הלאה, כל הנושאים הללו הרי גם משפיעים על המרות וגם על CTR.
אז צריך לראות “מה שלום” כל מילה, ואם מצבה תקין והיא לא משיגה ביצועים מועילים (CTR ו/או המרות) אז מנפים.

בהצלחה,

טל

פרופיל