הי יובל,
איך ממשיכים זו שאלה כללית: אני מבינה שבעניין שיפור ה QS אתה מרגיש שעשית כל מה שאפשר, ואולי זה דף המכירה שלא מאפשר לך להשיג ציון יותר טוב. (האם ניסית לקחת מילים ישירות מהדף ולהכניסן כמילות מפתח? האם בדקת דפי נחיתה אחרים?).
הבסיס של QS טוב הוא חשוב כנקודת הפתיחה של הקמפיין, לא כל המילים חייבות לקבל ציון מצוין, אבל לפחות חלק: האם ניסית ווריאציות שונות של כותרות למודעות? אם תרצה הבא דוגמא.
וכן אתה מרגיש חוסר התקדמות בעניין ההמרות, אך השאלה כמה קליקים היו בינתיים? המודעה מופיעה? ובעמוד הראשון? ומה ה CTR?
אם הייתה המרה, אז עשית משהו נכון, ולכן חשוב לבצע מעקב המרות, אחרת מנסים לירות לכל הכיוונים, ולא יודעים מה הכיוון הנכון.
40 סנט על איזה מיקום? זה נתון חשוב כי אם אתה מופיע במיקום גבוה, ה CTR יוריד את הביד.
מה לעשות חוץ מלהעביר את הזמן ב tid: אני הייתי בודקת אם כמות החשיפות מספקת, אם לא מדוע (לעבור על כל המילים ולראות שהן פעילות בזכוכית מגדלת).
לחילופין אם יש מספיק קליקים הייתי מתחילה לנתח מילים עם CTR נמוך מהממוצע ולהעבירן או להשהותן, כדי לשפר את הקמפיין. זה בעניין הניהול השוטף שלו, עד שיתקבלו תוצאות ממעקב ההמרות.
לילה טוב ובהצלחה,
טל