שלום לכולם,
אני רוצה לשתף אתכם בלבטים שיש לי לגבי מוצר ספציפי.
המטרה שלי כרגע היא באמת ללמוד ולכן אני אחשוף את שם המוצר.
והייתי שמח אם הייתם ממש בודקים אותו לעמוד ומביעים את דעתכם.
וכך גם אני אלמד וגם מתחילים אחרים אולי יפיקו מזה תועלת.
שם המוצר הוא: save my marriage today והוא שייך לנישה (גדולה) של מניעת גירושין ובעיות זוגיות.
אלו הנתונים שלו בקלילק בנק:
$/sale: $35.20 | Future $: - | Total $/sale: $35.20 | %/sale: 70.0% | &#xre;fd: 86.0% | grav: 73.00
מבחינת פופולריות הוא מקום ראשון בתחומו בקליקל בנק
מבדיקה שערכתי, כמעט ולא משווקים אותו דרך PPC אבל יש ה-מ-ו-ן משווקים בכל מיני צורות אחרות כמו אתרי חוות דעת ופרסום באתרי מאמרים.
אמנם יש מתחרים למוצר הזה שכן משווקים דרך PPC אבל המוצר הזה עצמו כמעט ולא מופיע שם.
דף המכירה נראה לי טוב ואפילו טוב יותר משל חלק מהמתחרים המפרסמים ב- PPC.
לפחות על פי כלי מילות המפתח של גוגל מדובר בקליקים יחסית יקרים (למרות שאין הרבה מפרסמים) - מתחיל ב- 1.5$-2$.
הדבר היחיד שאני מוצא כחיסרון יחסית לכל המתחרים שלו הוא שבעוד שמאחורי המוצרים המתחרים שלו עמודים מומחים בעלי תארים אקדמיים, מאוחרי המוצר הזה עומדת אחת ללא כל תואר אקדמי (אבל עם הרבה ניסיון בתחום).
ולשאלות:
1. מחשיד אותי שאין למוצר מפרסמים ב- PPC
יש פה משוהוא שאני מפספס? האם כדאי בכל זאת ללכת על המוצר?
2. האם ניתן לקבל עלות קליקים משוערת מעבר למה שמופיע בכלי מילות המפתח. גם לחלק גדול מופיע עלות של 0.25 אגורות שזה לא הגיוני והייתי רוצה לדעת את העלות המשוערת שלהם בשלב המחקר המקדים. האם יש אפשרות?
3. בהמשך לשאלה הקודמת, בקליק בנק אנליסטיק יש קישור לאתר שנקרא SEM RUSH. הכלי הזה מתיימר לתת נתונים שקשורים לתת עלויות PPC בגוגל. האם יש לכם ניסיון עם הכלי הזה או אם כלים דומים (ואם כן יש לכם ניסיון האם הוא מומלץ).
4. האם זה בסדר לפתוח מודעה שמילת המפתח היא שם המוצר עצמו? האם במקרה כזה יש לבעל המוצר אפשרות לבקש מקליק בנק להוריד מרשימת המשווקים שלו?
5. תוך כדי הבדיקות של ראיתי שיש משווקים שפשוט קנו את אותו דומיין של המוצר עם סיומת אחרת כגון INFO. האם זה לגיטימי, כדאי ונכון?
שלום אורח! אנא בצע