שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בעיה + שאלה!
פורסם: 27 אוקטובר 2009 03:26   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

שלום לכולם!

כמו שאתם בטח שמים לב זה ההודעה הראשונה שלי בפורומים.
בדיוק סיימתי לראות את כל הקורס של אדוורדס בפעם הראשונה ואני כבר מחר הולך להתחיל אותו עוד פעם למקצה שיפורים…
בכל מקרה יש לי בעיה ושאלה… נתחיל מהבעיה:
יש לי חשבון בגוגל אדוורדס כמובן שלא מתעדכן על בסיס של שלוש שעות כלומר החשבון מתעדכן פעם ביום בחצות שעון ישראל בול אבל ממש בול על השנייה, בדקתי את העניין של השנייה smile
הטיים זון שלי הוא ירושלים gtm +2, אז כמובן לפני שפניתי לכאן כבר דיברתי עם התמיכה של גוגל מספר פעמים אפילו שלחתי להם תמונות מסך של לפני ואחרי דקה לפני חצות ודקה אחרי והבדל של פתאום 70 קליקים לדוגמא… הם לא מצאו בעיה בחשבון ואמרו שהם לא נתקלו בזה אף פעם… הם הציעו לי להחליף את הטיים זון וכך עשיתי בתקווה שאולי זה יציל את המצב.. הטעות הייתה מרה.. החלפתי את הטיים לזמן של ארצות הברית חוף מזרחי וזה עדיין לא שינה כלום.. עדיין יש לי רק עדכון אחד ביום.. יש למישהו רעיונות הצעות משהו? נתקל בזה בעבר?

ועכשיו לגביי השאלה..
פרסמתי קמפיין שמביא לי בסביבות ה40-60 קליקים ביום.. הוא לקראת סוף השבוע הרצה שלו וביום הראשון שלו הוא כבר הביא מכירה.. כמובן אני חשבתי שעליתי על מכרה זהב.. קמפיין שמוכר על יום אחד לפני מקצה שיפורים כלשהו או שינויים בכלל…
אבל מאז עברו 4 ימים עם מספר קליקים של 40-60 ביום ואפילו לא מכירה אחת נוספת! מה אתם אומרים? יש סיכוי למוצר או אין סיכוי? אני מאמין אחרי שבוע הוא יהיה עם 350-400 קליקים… עם יהיה לו רק מכירה אחת שווה להישאר או לחתוך אותו?

תודה רבה רבה,
מתן

פרופיל