שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלות בנוגע לקמפיין ראשון, מציאת מוצרי נישה חדשים, שימוש במילה חינם ושעות קמפיין
פורסם: 05 נובמבר 2009 19:52   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  14

הי

התחלתי קמפיין ראשון, היום זה היום החמישי.
היומיים הראשונים היו חלשים מאוד והחלטתי להחליף מוצר (באותו עולם תוכן כבר ביום השני) ובעיקר בגלל חוסר ניסיון… grin

שמתי לב שה- content network פיצ’ר היה מופעל ורוב החשיפות הלכו לשם וה- CTR ירד משמעותית בגלל זה. עוד לא הגעתי לשיעור שמדבר על זה לעומק אז לעכשיו כיביתי את זה.
נתונים הקמפיין: 135K חשיפות, CTR של 0.09 (ובטח יקח זמן להעלות את זה בגלל היומיים הראשונים כשרוב החשיפות היו אז, ו AVg POS של 4.1.
אתמול פילחתי את הקמפיין ל- 5 AD GROUPS ואני כבר רואה את השיפור אבל זמן יגיד…

יש לי 4 שאלות:

1. לאחר עיון במאמר שעוסק בהתנהגות צרכים, עלתה נקודה חשובה ביותר. שלב 4 במחזור הרכישה הוא השלב המכריע והמסוכן ביותר ל- affiliate. מדבר על זה שימוש במילות מפתח כמו buy, order וכו’. לאחר שחיפשתי בגוגל במדינה הרלוונטית מצאתי כי יש לא מעט התייחסות למוצר עם מילת מפתח אלו לרבות reviews שכוללות לינקים לאותו מוצר + מודעות ADWORDS + בחיפוש האורגני המוצר עצמו.ect
אני חוששת שיהיה מצב גם אם עשיתי עבודה מצויינת ולקוחות התחילו להתעניין במוצר בגלל המודעות שלי, את הרכישה עצמה הם יבצעו לא דרכי.
האם זה קשור ל- content network בהמשך? איך מתמודדים עם מצב כזה ונוקטים בפעילות מנע חכמה?

2. אני מחפשת מוצר נישה לקמפיין נוסף. מצאתי מוצרים מצויינים, העניין הוא שבדך המכירה יכול שיש:
א. דף למילוי פרטים בשלב מאוד מוקדם
ב. אפשרות לקבל תקופת ניסיון
במידה ואחר משני המצבים המוזכרים לעיל מתרחשים, אני מניחה שאיבדתי את הלקוח וגם אם הלקוח ירכוש זה כבר לא יהיה דרכי.
האם לא להתעסק עם עמודי מכירה שכוללים את זה? מה מומלץ לעשות (או לא לעשות...)?

3. לגוגל מדיניות מאוד נוקשה בשימוש במילה FREE וזו מילה שמאוד מוכרת. כמעט רוב המוצרים הם לא חינם, ולמשווק שמשתמש בADWORDS יש אינטרנט רווח מובהק. באיזה מקרים שימוש במילה חינם הוא מקובל? כשיש בונוס חינם/ התנסות חינם וכד’(ואז חזרנו לשאלה 2...)? ובכלל? אשמח לקבל עוד מידע בנושא זה.

4. אני עוד קצת מקדימה את המאוחר אבל בנוגע לשינוי שעות הקמפיין, אני בישראל, הלקוחות בארה"ב ואירופה אז כשאני מזינה את שעות הקמפיין הרצויות לי שעת המוצע ב- ADWORDS הוא שעון ישראל?

תודה רבה,
ענת

פרופיל