שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

האם מותר לקנות מחו"ל ( דרך ה EBAY ) וליבא לפה מכשירים סלולאריים של IPHONE 3G
פורסם: 28 נובמבר 2009 07:45   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
רציתי לשאול בקשר ליבוא של מכשיר פלפאון IPHONE 3G של APPLE? האם מותר ליבא לארץ את המכשיר הזה , אפילו לא מסחרי - לשימוש אישי ? כמתנה ? או שמשרד תקשורת לא מרשה , או אולי המכס יחייב לשלם סכום גבוהה ? זה חוקי בכלל ?

פרופיל

פורסם: 28 נובמבר 2009 11:24   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

אם עובדים כחוק - הכל אפשרי, קצת מסורבל אך אפשרי.
קודם כל אתה צריך לברר עם המכס כמה תצטרך לשלם מס על המכשיר,
ובנוסף תצטרך אישור של משרד התקשורת - למלא כמה טפסים ולחכות לתשובה,
בדרך כלל כשמדובר בשימוש אישי אין כל כך בעיות…
עם אותו טופס אתה מגיע לשחרור החבילה מהמכס + קבלות קניה…
בתקופה האחרונה הם אפילו מתחכמים קצת ויגידו לך להראות להם את המכירה דרך המחשב שלהם (באיביי ו/או בפייפאל).

לא מומלץ לרשום את החבילה כ- Gift ולהוריד את ה- Declare Value כי אתה מסתכן בקנס - לי עוד לא קרא שביקשו ממני לשלם קנס אך שמעתי ממס’ אנשים שזה מה שקרה להם.

ממליץ לך לבדוק את כל העלויות (הכל כולל הכל) ולבדוק אם זה משתלם לייבא באופן אישי.
בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 29 נובמבר 2009 10:34   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

וואלה תודה על התשובה גיל !
זה נראה לי מה זה מסורבל !! טוב ננסה אולי אם אצתרך בעתיד .סתם חשבתי אולי להביא ולמכור אחד ולהרוויח עליו כמה פרוטות. אבל אתה אומר שהם בודקים את הEBAY ? כלומר החברה האלה מהמכס לא פרייארים בכלל אה? משתכללים ומתעדכנים , אוליגם ביניהם יש כאלה שמתעסקים עם המכירות ויבוא בכלל grin)
לא כי זה נראה לי מוגזם כל הקטע הזה עם הסערה והפרסום של IPHONE 3G וב 10/12/09 יצא בכל החברות תקשורת הסלולארית שהם מוכרים כל מני מסלולים ובעיקר המכשיר הנחשק הזה.אז חשבתי לעצמי שאולי גם אני יכול לרכוש אותו ולהנות מהמחיר נמוך ( זה הכל ) מקסימום אולי נרוויח עליו קצת . אולי ? טוב נבדוק את זה בכלל

פרופיל