שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

היי סילביו, שאלה חשובה
פורסם: 23 פברואר 2010 22:24   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  37

היי סילביו,
שמי נעמה אני תלמידה שלכם בקורס כסף באינטנרט.
לפני כשבוע שלחתי לרן ארוסי הודעה פרטית באימייל ולא קיבלתי מענה במשך כמה ימים,
לכן העלתי את אותה ההודעה בפורום ולא קיבלתי תשובה ולאחר יומיים גיליתי שגם מחקו את ההודעה שלי מהפורום.
אני תקועה בשיעורים ולא יכולה להתקדם בגלל מספר שאלות.
שחר מסניף ראשון לציון הפנה אותי לאימייל שלך ואמר לי שאתה תתן לי תשובה :

אני נמצאת בשיעור השני של רשימות הדיוור ואני בשלב הכנת האיבוק
1. הבעיה העיקרית שתוקעת אותי מלהמשיך את התהליך היא דווקא יצירת האיבוק ובחירת הנושא שלו ושל הניוזלטר הכללי

עלו לי מספר רעיונות אך לכל הרעיונות שבחרתי יש כמות מתחרים גבוהה
השאלה שלי היא לפי אילו ביטויים אני בודקת את רמת התחרות??
האם לפי הנושא הכללי של הניוזלטר (לדוגמא בעלי חיים)
או לפי התת נושא של האיבוק - כיצד לאלף כלב ב- 5 שלבים

אם זה לפי התת נושא: כיצד לאלף כלב ב- 5 שלבים
מה יהיו מילות החיפוש, עליהן אני אבדוק את כמות המתחרים?
כיוון שאילוף כלבים זהו תחום תחרותי מאוד
2. מהי כמות המתחרים הרצויה? לפי אילו פרמטרים?
לדוגמא, אם כמות המחרים הרצויה היא עד 10000 מתחרים אז האם הסיבה לכך היא שככל שיש יותר מתחרים כך נשלם יותר לקליק בפרסום הניוזלטר באדוורדס?
3. האם אתה ממליץ להמתין עד ששיעורי האדוורדס המעודכנים יהיו מוכנים ולסיים אותם קודם - לפני הקמת רשימת הדיוור
או כדאי קודם להתחיל עם רשימות הדיוור ואחרי כן להמשיך עם שיעורי האדוורדס - תכניות שותפים?
אשמח שתנמק לי מדוע אתה ממליץ על אופציה כזו או אחרת?

אשמח לתשובות בהקדם על מנת שאוכל להמשיך בתהליך הלימודים והעשייה

פרופיל

פורסם: 23 פברואר 2010 22:49   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  318

היי נעמה, ברוכה הבאה!

את חדשה כאן ואני לא רוצה לבאס אותך אבל אין פה תמיכה בכלל. וכשאני אומר בכלל, אני מתכוון לאפס תמיכה - לא לקצת, לא מידי פעם , א - פ - ס תמיכה.

כשאני שואל שאלות בפורום אני כבר מפנה אותם לחברים אחרים, כי מבחינת קליקים, אחרי שקיבלו ממך את הכסף, את לא שווה להם כלום.

אני למדתי את רוב החומר כאן בעצמי תוך חריקת שיניים - אז אני אנסה לעזור ככל שאוכל smile

1. הרעיון הכללי הוא לבנות ניוזלטר בנושא שאין עליו יותר מדי מידע נגיש מאורגן ומסודר באינטרנט. צריך קצת להפעיל את הראש כאן. נניח לאילוף כלבים - תשכחי מזה יש לך אינסוף מתחרים על הנישה הזאת. אם תריצי how to train your dog בגוגל כמו שמוסבר בשיעור, תראי עשרות אלפי תוצאות.

את צריכה לחפש ביטויי מידע על הנושא, נניח לדוגמא אילוף כלבים - dog training guide, dog training help, how to train my dog. דברים כאלה, שוב הרעיון פה לבדוק כמה האינטרנט רווי במידע מסודר, כי זה מה שאת הולכת להציע לגולשים בתור שוחד - האיבוק.

למצוא נישה זה עבודה די סיזיפית בהתחלה… פשוט צריך לעשות את זה.
תחשבי על נישות בתוך נישות, נניח זן מסויים של כלבים, או לאלף את הכלב למשהו ספציפי, או אם זה כלב או כלבה.

2. אין פה קשר לאדוורדס. אם את מתכוונת לפרסם את הקמפיין שלך באדוורדס את צריכה לעשות חקר מלות מפתח ולשלב את זה עם חיפוש מתחרים כמו שמצויין בקורס. אני הייתי ממליץ לא להתחיל מראש במחשה של אדוורדס. פרמטר טוב לנישה זה כמה מאות חיפושים ביום ובאותו הזמן פחות מ10,000 בביטויי חיפוש בסגנון שאמרתי לך בסעיף אחד.

3. אני אישית עשיתי את הקורס של רשימת הדיוור ולדעתי הוא די מעפן. אדוורדס הישן נראה הרבה יותר טוב מהרשימת דיוור ישן - מה יבוא בעתיד אני לא יודע להגיד לך, מה שכן אני אגיד זה שלהתעשר מרישמת דיוור את לא תלמדי כאן, ובאדוורדס יש יותר פוטנציאל.

מקווה שעזרתי,

אם משהו לא ברור את מומזנת לפנות smile

ובאמת אל תצפי לקבל מענה מה “מרצים.” מבחינתם אנחנו לא יותר מסימני דולר מהלכים

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2010 21:55   [ התעלם ]   [ # 2 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

כנראה שכל ההודעות שלי, של התלמידים האחרים (כולל זו שלך, שנותנת תשובה) ושל המרצים האחרים הם אילוזיה

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2010 22:05   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  318

סילויו,

אני אומר לך עם חיוך מלא כי כבר התרגלתי אליכם,
ואני ממש ממש ממש סבלני ולוקח דברים בקלות.

התמיכה שלכם היא אפסית…

אם אתה לא חושב שאני צודק,
אפשר לעשות 2 דברים:

א. אני אביא לך שאלות מפה עד מחר שלא נענו בפורום עד עצם היום הזה.
ב. אני אביא לך תלונות מפה עד מחר שלא נענו בפורום עד עצם היום הזה.
ג. נפתח אשכול דביק, ונשלח הודעה לכולם עד כמה הם מרוצים ומה יש להם להגיד על השירות של קליקים.

אז…

אתה בטוח שאתה רוצה ללכת בדרך הזאת?

ושוב,

אני אומר זאת עם חיוך מלא smile

ואני אומר שוב

התמיכה שלכם אפסית, היחס מזעזע,
ואני וכל (כן כן, כל אחד ואחד) מי שיצא לי אי פעם לדבר איתו על קליקים
אומר שאתם גרועים וכדאי להתרחק מכם כמו אש.

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2010 23:38   [ התעלם ]   [ # 4 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אתה מתעלם מהתגובה שלי. או שאתה טוען שה700+ הודעות שלי לבד (ותאמין לי אני לא מחפש שיראו את השם שלי), או העשרות אלפים של השאר הם סתם. אם בא לך להעליב אותי, בבקשה, אני אתמודד איתך.
אבל אני לא מוכן שתעליב מרצים ותלמידים אחרים (שתאמין לי לא חייבים כלום לאף אחד ועוזרים בכיף).

אין אף שאלת תמיכה שלא נענתה. נקודה. אין אף תלמיד שנתקע בשיעורי הבית ולא זכה למענה.

במבנה הפורום החדש זה יהיה ברור יותר. יש הבדל בין פורום תמיכה לשיעורים, לבין פורום פתוח למיישמים.
יש לנו אלפי בוגרים שהגיעו לעצמאות כלכלית בזכות הקורסים שלנו.

אני מציע להרגיע את הלהבות ולשמור על שפה נקייה.
גם לא מקובל עלי שימוש לרעה בפורום. זה לא מועיל לאף אחד.
אתה מוזמן להמשיך את השיחה ביננו בפרטי.

פרופיל