יש לי קמפיין שרץ הרבה חודשים עם QS שהיה רוב הזמן בציון 10 .
המכירות היו בהתאם. בשבועיים האחרונים לפתע אני מקבל הודעה שהקמפיין מוצג לעיתים נדירות בגלל איכות עמוד הנחיתה נמוך.
Rarely shown due to low quality score
מה קורה כאן? למה הנפילה?
תודה מראש על העזרה
יש מצב שגוגל עברו בצורה ידנית על האתר שלך והחליטו ש"המודל העסקי שלך לא מייצר ערך”. הם נוטים לעשות את זה להרבה אפיליאייטים שאין להם ממש בשר מאחורי דפי הנחיתה שלהם והאתרים שלהם.
אם לא אכפת לך אתה מוזמן להוסיף לינק לאתר ונחווה דעה
תודה
איך עושים דף נחיתה ?
אני פשוט לא זוכר.
יש לך הוראות כתובות?
אגב יש לי עוד קמפיינים כאלו.
זה אומר שאני מעכשיו אני צריך לעשות לכולם דפי נחיתה?
אודה על עזרתך
שבת שלום
אילן
זה לא משהו שאפשר להסביר על רגל אחת. בטח שלא בפורום.
אם יש לך את הקורס של איך להקים אתר רווחי (או את קורס אדסנס הישן) בשילוב עם הקורס של האדוורדס אז יש שם הוראות מפורטות.
לגבי שאר הקמפיינים - כנראה שכן, זה עניין של זמן עד שגוגל יתפסו שאתה עושה דיירקט לינקינג.
שלום,
אין הסבר בקורס של “הקמת עסק רווחי מתוכניות שותפים” על איך לעשות דף נחיתה?
קניתי את הקורס הישן של “תוכניות שותפים וAdwords”
שודרגתי לקורסים החדשים (שותפים בנפרד ו-Adwords בנפרד)
מההודעה האחרונה שלך אני מסיק שאני צריך לקחת בנוסף גם את הקורס של הקמת אתר רווחי (??)
אני לא סגור לגבי הקורס של תוכניות שותפים. ההסברים על איך בנוי דף נחיתה נכון קיימים בוודאות בקורס של אדוורדס, אבל בסוף בשביל שיהיה לך את הידע הטכני לבנות דף נחיתה אתה צריך לדעת עיצוב וקידוד שאת זה אנחנו לא מלמדים בקורס.
מה שכן, אתה יכול בקלות או לשכור מישהו חיצוני שיעשה לך את זה (ראה שיעור “עבודה עם קבלני משנה") או להשתמש בתוכנת בניית אתרים כגון bluevoda או NVU.
אז זהו בדיוק לזה התכוונתי, חשבתי שיש הסברים בקורס איך לבנות דף נחיתה בעזרת איזה תוכנה או אתר חינמי, כמובן שלא חשבתי שמישהו ילמד פה תכנות מ-0.
מקווה שזה לא קשה מדי.
תודה (: