שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה לגבי מילות מפתח וקידום האתר
פורסם: 06 מאי 2010 04:04   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  263

הי סילויו,
פתאום התעוררה לי שאלה חשובה מאוד.. אני מקווה שאהיה מספיק ברורה:
כשאני שמה לינקים באתרים אחרים לאתר שלי, ציינת שחשוב לכלול את מילות המפתח שלנו. נניח שיש לי 15 מאמרים באתר, שמבוססים על 15 ביטויי מפתח שבדקתי שטובים. האם כל פעם שאני שמה לינק לאתר שלי כדאי לי להשתמש בביטוי אחר??
כלומר, נניח שביטוי מפתח אחד שלי הוא baby nutrition” ועוד אחד “breastfeeding advice”. חשוב לציין שהדומיין שלי נקרא “newborn-babies.net
למרות שnewborn-babies הוא לא ביטוי מפתח שלי, עשיתי טעות בבחירת שם לדומיין. (הוא ביטויי ריווחי כי יש לו המון חיפושים אבל גם הרבה מאוד תחרות).
ז"א שכשאני שמה לינקים לאתר שלי כדאי לי לסירוגין לשים פעם אחת newborn-babies.net/breastfeeding advice ופעם אחרת “newborn-babies.net/baby nutrition”? וככה להמשיך לסירוגין עם 14 ביטויי המפתח שלי?
תודה

חתימה 

מצא שותפים לטיול ב-Nettrip.co.il

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 07 מאי 2010 02:22   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אשמח לתשובה…

חתימה 

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 07 מאי 2010 03:14   [ התעלם ]   [ # 2 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אם הבנתי נכון…

אל תקשרי רק לעמוד הראשי אלא גם למאמרים אחרים באתר. חשוב שמילות המפתח יתאימו לעמוד שאת מקשרת אליו.

פרופיל

פורסם: 07 מאי 2010 03:30   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה סילויו. אם אני הבנתי נכון…
ז"א שככל שיהיו יותר ביטויי מפתח שלי “מסתובבים” ברשת, האתר שלי יקודם יותר לפי ביטויי המפתח האלה? כלומר אם כל פעם אני אקשר לעמוד אחר באתר שלי, הסיכויים להגיע לאתר שלי כשמישהו יקליד בגוגל את אחד מביטויי המפתח שלי יגדלו? השאלה היא בעצם אם יש קשר בין להפיץ כל פעם עמוד אחר לבין קידום האתר בתוצאות החיפוש בגוגל.
?

חתימה 

Newborn Feeding

פרופיל