שלום כפי שאתם רואים אני קצת חופר בקטע של שאלות (סוריי) אני מקווה שזה ישתנה בקרוב (בע"ה).
יש לי בעיה, אני רכשתי דומיין באתר גו דאדדי ואחרי זה רכשתי שרת אחסון דרך האתר VODAHOST (של BLUEVODA) , עשיתי TRANSFER לקבציף של דפי הנחיתה שלי דרך התוכנה BLUEVODA על ידי הלחיצה על PUBLISH, הגעתי לשלב האחרון (אני מניח) שהוא שינוי ה- DNS מהאתר גו דאדדי לשרת שלי ב VODAHOST, הבעיה היא שמשום מה אני לא רואה את הדומיין שלי כאשר אני לוחץ על MY DOMAINS, ה DOMAIN שלי מופיע על מצב CERTIFIED משום מה.
כיצד אני משנה זאת? מה עליי לעשות כדי שאני יעלה כבר את הדף נחיתה הראשון שלי?
אממ את האמת היה לי יותר קל להבין איך לפתוח שרת אחסון ב VODAHOST ולפיכך פתחתי אחסון שם.. אבל אני ממש מודה לך שאתה רוצה לעזור לי..
תשמע בנוגע לבעיה שלי אינני רואה זאת ב- MY DOMAINS משום מה..
אני חושב שהבעיה היא שהדומיין ב- BACKORDERS ואין לי מושג מזה אומר..
זה אומר שהדומיין לא שלך.
שהוא שייך למישהו אחר ורק כשאותו אדם “ישחרר” אותו הוא יהיה שלך. תשים לב לזה כשאתה קונה דומיין שהוא באמת פנוי.
הייתי מציע לך לקנות דומיין אחר פשוט בינתיים.
שיט, נכון זה מה שאני רואה שרשום שם שהוא לא שלי.. איך הייתי אמור לדעת זאת?
איך אני קניתי דומיין של מישהו אחר? איך אני אמור להשתמש בו?
מה אני אמור לעשות עם זה? ולמה לא הודיעו לי לפני הקנייה..?
אתה לא קנית אותו בדיוק.
אתה קנית את העבודה שכשהוא ישתחרר גו דדי יקנו אותו בשבילך. אבל לך תדע - אם בעל הדומיין יחליט להחזיק את הדומיין לנצח הוא אף פעם לא יהיה שלך.
קודם כל הודיעו לך לפני, אתה פשוט לא ראית. כל פעם שאתה עושה חיפוש על דומיין רשום אם הוא AVAILABLE או TAKEN, כנראה פשוט פספסת את זה.
לך עכשיו ותעשה כמה בדיקות על שמות של דומיין ותראה מי תפוס ומי לא ותבין את זה יותר לעומק.
חחחח אני מצטער שאני צוחק אני פשוט מזדהה איתך מאוד…
זה קרה לי באתר הראשון שהרמתי ...
אין מה לעשות .. ככה לומדים…
(וככה גם גו דאדדי עוושים עלינו קופה)
זה השירות הכי מפגר ששמעתי…
מה יהיה השירות הבא שלהם? (רוצה אולי שנכסה את הדומיין שלך בלילה כדי שלא יהיה לו קר? תשלם עוד 20 דולר שנתי ואנחנו אפילו נשיר לו שיר ערש...)
חחח חן אח שלי הרבה בהצלחה ופשוט לשים לב. אני יודע שזה הרבה מלל וזה באנגלית אבל חייב לקרוא הכל אין מה לעשות…
האמת שאני לא יודע בדיוק ממתי אני בתחום אני מאמין שאפשר לומר שמרגע שהצטרפתי לקליקים…
(תאריך הצטרפות פה בצד ימין)…
וכן , אני כבר רואה רווחים נקיים ... עדיין לא עזבתי את העבודה שלי (קצת מפחד מכל העניין של להקים עסק וכל זה) אני יעודד אותך כאן ואגיד לך שמרגע שאתה מתחיל לראות רווחים אפילו אם זה כמה שקלים חודשיים העסק כבר נראה הרבה יותר פשוט וקל…
בהצלחה
זה באמת נותן מוטיבציה להמשך..
כמו שאני רואה בפרופיל שלך לקחת את המסלול המשולב שזה אומר את כל הקורסים (איביי,גוגל אדסנס,רשימות דיוור ואדאוורדס), אני לקחתי רק של אדאוורדס האם עשיתי את הבחירה נכונה או שכדאי גם ללמוד את המסלול המשולב?
לצערי אני לא יענה לך תשובה חד משמעית…
זה אינדיבידואלי, אם אתה הולך להשקיע ולהכנס לזה חזק אז כדאי לך…
אני מאוד אהבתי את קורס שותפים החדש של רן שאני ממליץ עליו בחום (הוא כרגע בשיפוצים אני מחכה כבר שהוא יצא שוב..)
אני חושב שאם אתה עושה משהו תעשה אותו עד הסוף
ולכן לדעתי כדאי לרכוש את הקורס המשולב.
זה מה שאני עשיתי ומבחינה מקצועית כל קורס שופך עוד אור
על הקורס האחרים וזה משלים את הפאזל בצורה הרבה יותר טובה