שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

גוגל אדוורדס חסם אותי
פורסם: 22 יולי 2010 13:10   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  49

בניתי אתר,
הכנסתי קמפיין חדש, והוא עבד יפה, מכרתי ב-3 שבועות 25 ספרים.
יום בהיר אתמול קיבלתי הודעה ראשונה שהם כינו “אחרונה”, שבגלל הפרות חוזרות של החוקים שלהם הם עומדים להוריד לי את הקמפין - לא הבנתי למה ומדוע, ושלחתי להם מייד מייל שיסבירו לי מה לא תקין ואתקן.
לא קיבלתי כל תגובה, פשוט חסמו וזהו............ חצופים.
יש לך רעיון מה עושים? האם גם כל קמפיין בנושא אחר, עתידי, יחסם מראש?

דפנה.

פרופיל

פורסם: 22 יולי 2010 19:40   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי דפנה.
קצת קשה להגיד בלי לראות את האתר.
את מוזמנת לשלוח לי אותו בפרטי ואז אענה לך יותר בפירוט.
לגבי שאלתך השניה - כנראה שקמפיינים אחרים יושפעו קלות כל עוד לא חסמו לך את כל החשבון וכל מה שקיבלת זה “סלאפ”. מה שכן ההשערה שלי היא שפשוט האתר שלך היה יותר מדי אפיליאייטי - כלומר כל המטרה שלו הייתה להעביר תנועה לאתר המכירות ללא הוספת ערך אבל יכול להיות שאני טועה
אופיר

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 23 יולי 2010 01:59   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  219

דבר ראשון וחשוב לזכור, כאשר מקבלים הזהרה,לא שולחים תגובה לגוגל בחזרה כדי שיסבירו לך מה לתקן, אלה עליך לעצור מיד את הקמפיין, לעבור על כל המסמך והתנאים של גוגל אדוורדס ולנסות להבין מה קרה.

ותאמיני לי הם לא חצופים smile עמידה בתנאי פרסום של גוגל אדוורדס היה מונה לדבר הזה לקרות.

חתימה 

בלוג בניית אתרים, קידום אתרים והכל מסביב.

קורס בניית אתרים

קורס קידום אתרים

תרגום תבניות וורדפרס

הקמת אתרי אינטרנט

פרופיל

פורסם: 17 אוגוסט 2010 16:00   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

תודה על התגובות.
האמת שלאחר חיפוש הסיבה אני חושבת שאני מתחילה להבין את סיבת הבעיה.
האתר שלי הכיל 3 פוסטים ששלושתם היוו בעצם דפים שסיפקו אינפורמציה על המוצר ויתרונותיו על הסימפטום(מחלה)אותה הוא בא לפתור, אך בעצם היו ממוקדי מכירה.
היום אני מבינה שגוגל חיפש שהאתר יהיה אתר תוכן עם ערך מוסף רב, ולשם כך היה עלי לכתוב עוד 10 פוסטים לפחות.
מה שלא לגמרי ברור לי זה: הרי מודעת האדוורד שלי מובילה לדף נחיתה שמוביל לדף הנחיתה של המוצר (של הסוחר), ובתכלס, אין לי עניין לגרום ללקוח ללכת לאיבוד באתר, בים המידע אלא לגרום לו להקיש על הקישור למוצר (לכן אפילו לא ביקשתי מייל לרשימת תפוצה). אז..... אני מייצרת אתר עם 15 פוסטים בשביל גוגל שהורס לי את התכלית שלשמה נולד האתר......
דבר נוסף בפרסום עם גוגל אדוורדס:
כל קבוצת מילות מפתח מובילה למודעה, וכל קבוצת מודעות מובילה לדף נחיתה באתרי.
א. מה מילות המפתח בדף הנחיתה? אמורות להיות הרבה מילים (מכל המודעות שבקבוצת המודעות)ואז וודאי שאחרוג מהצפיפות מילות מפתח של 3-5 אחוז.
ב. לפי זה יש מצב שיהיו לי באתר 10 דפי נחיתה. אך פה יש בעיה:
גוגל יזהה את האתר כאתר אפילייט - אתר זבל מבחינתו, ולכן יתן לו דרוג אפס או ללא דרוג (למען האמת זה גם המצב כעת), וגרוע מזה יטען שהוא אתר עם poor value כמו שכבר אמר לי ולכן יחסום אותו מלפרסם באדוורד בשנית.
אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי.
תודה

פרופיל

פורסם: 18 אוגוסט 2010 13:35   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank

היי דפנה.
הפתרון למצב שלך הוא לא לייצר אתר שהוא נטו למטרות מכירה, אלא אתר שבאמת מוסיף ערך לגולש - כמו שאמרת.
אם תנסי רק “לרדוף אחרי הקליק של הגולש” גוגל יזהה את זה מיד ושוב, כמו שציינת, יתן ציון נמוך לאתר שלך.
ברור שיש כאן טריידאוף בין לעשות אתר מכוון מטרה ולבין אתר מלא בתוכן שהגולש יכול ללכת לאיבוד בו.
אבל, יש דרך לשלב בין השניים גם. את מוזמנת להסתכל על אתר שלי שנקרא http://www.ereadercentral.org ושם תוכלי לראות איך מצד אחד נתתי תוכן איכותי, ומצד שני אני דואג שלא “יעלמו” לי קליקים.

בכל מקרה - לדעתי את צריכה לחשוב קצת יותר בגדול על איך לייצר אתר עם ערך מוסף. את מומזנת לשים לינק לאתר שלך (רק אם את רוצה) ואנסה לתת לך קצת פידבק.

לגבי השאלה שלך עם מילות המפתח - אכן לא תוכלי לקלוע לכל המילים. אבל שוב, לא הייתי בונה דף שהוא “מותאם מילים” כי גוגל כבר לא קונה את זה. פשוט תכווני את הגולשים לדף עם תוכן טוב. אם תקראי את האתר שאני נתתי לך - 70% מהמילים שיש לי בקמפיין אדוורדס עליו הם בQS של 10 וזה בגלל שהתוכן כתוב בשביל גולשים ולא בשביל מנועי חיפוש.

מקווה שזה עזר.
אופיר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 18 אוגוסט 2010 14:57   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

אופיר תודה.
כתובת האתר: TinnitusMiracleExposed.net
נכון לרגע זה, השעיתי את המודעות הפרסום כי גוגל אדוורס שלח לי אזהרות חמורות, והוריד לי כמעט לאפס את החשיפות.
ברור לי שצריך עוד פוסטים. אך אשמח לשמוע ממך אם נראה לך שזו הבעיה היחידה שגרמה לאדוורס לפגוע לי במספר החשיפות.
אני מצרפת גם את המכתב החמור שקיבלתי מהם,
וגם את המכתב הסותר שהם כותבים לי ב"תמימות" מדוע השעיתי את המודעה? (אני מניחה שזו הודעה אוטומטית שלהם..........)
תודה מראש,
דפנה.

קבצים מצורפים
Final Warning Your Google AdWords account has multiple violations.txt  (משקל הקובץ: 4KB - הורדות: 778)
פרופיל

פורסם: 18 אוגוסט 2010 17:11   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank

האתר “ריק” מדי - אין לו שום ערך מוסף על כל אתר אחר בנושא של המחלה הזאת. ברגע שאת פשוט “מעתיקה” קונספט שכבר נעשה אין לך שום ערך מוסף ונראה לי שבגלל זה גוגל יורד עליך חזק כל כך.
בגדול - זה נראה כמו אתר אפיליאט וזאת הבעייה. בגלל חוסר תוכן בעיקר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 18 אוגוסט 2010 17:27   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר
RankRank

אופיר,
המאמר הוא מאמר מקורי, שכתב לי פרילנסר.
כל תוכן שאכתוב על מחלה זו מקור תוכנו יהיה מן הסתם מהאינטרנט.
אלא שהכתיבה תהיה מקורית. יש צורך במקור תוכן אחר?
נראה לך שאם פשוט אוסיף עוד 12 פוסטים הבעיה של גוגל תיפטר?
דפנה.

פרופיל

פורסם: 18 אוגוסט 2010 19:16   [ התעלם ]   [ # 8 ]
עורך
RankRankRankRank

לדעתי לא.
כל עוד לא באמת סתם תוסיפי מאמר בשביל “לעבות” את האתר בתוכן גוגל לא יתייחס אליך. את צריכה להסתכל על האתר כמכלול. התשובה הכי פשוטה שהייתי יכול לתת לך היא זאת:
אם גולש היה נכנס לאתר שלך והיה צריך לתת לו דירוג מ1 עד 10 כמה הוא שימושי בשביל לפתור את הבעייה שלו, איזה ציון הוא היה נותן ?

והשאלה הזאת כוללת את הכל - לא רק תוכן. גם עיצוב, ממשק משתמש, מאפיינים מיוחדים שיש באתר וכו’.

אופיר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 19 אוגוסט 2010 04:45   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר
RankRank

אופיר,

סליחה שאני נודניקית, אבל בתור מתחילה בתחום שכל הידע שלה בבנית אתרים בא מהקורס של דור שביט, קצת קשה להפוך את דבריך מ"סיסמאות" למעשים. יש מצב שתוכל להרחיב את דבריך? ולתת עוד אתרים במגוון תחומים שיוכלו לתת דוגמאות, והשראה למה אתה מתכוון?

תודה.

פרופיל

פורסם: 21 אוגוסט 2010 14:43   [ התעלם ]   [ # 10 ]
עורך
RankRankRankRank

קודם כל את לא נודניקית, זה המקום לשאול שאלות.
עכשיו תקשיבי יא נודניקית! smile

אם את תמשיכי לעבות את האתר שלך בתוכן טוב שהגולשים שלך ימצאו מעניין (וזה כנראה מה שיקבע בסוף - כמה הגולשים יאהבו את האתר שלך) אז אנשים יתחילו לקשר אליך ולדבר על האתר ואז גוגל יראה שלא מדובר כאן סתם באתר “גשר” שמנסה להעביר תנועה בזריזות ממקום אחד לשני ללא הוספת ערך כלשהו.
כרגע - אין לך מספיק תוכן / תוכן איכותי בשביל זה.
ניסיתי לחפש דוגמאות טובות בתחום שלך ומה שמצאתי זה את האתר הזה:
http://www.tinnitus.org.uk/

שיש בו המוווון חומר, וגם החלוקה לנושאים היא מאוד פשוטה.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל