יוסי ג’אנה .. - 24 יולי 2010 19:56
אני מציעה לך להסיר את המוזיקה המוגנת בזכויות יוצרים ולבחור קטעי קול חינמיים אשר גוגל מציעה מתוך אתר יוטוב לסרטונים שרוצים להשתמש במוזיקה ברקע.
הפרת זכויות יוצרים + קישורים לאתר מסחרי שלך + פרטי הבעל הדומיין החשופים כולל כתובת מגורים, מספר פלאפון וכו…
אתה בכוח רוצה שחברות תקליטים יתבעו אותך ?
אתה לא עושה כסף באינטרנט ומפר זכויות יוצרים של מישהו אחר. זה רק לידע כללי. אם היה מדובר באדם שסתם משתף סרטון ללא מטרות רווח אז מקסימום היו מסירים את הסרטון וסוגרים לך את החשבון, אבל כאשר אתה מנסה לעשות כסף, להרוויח כסף מלשווק מוצרים או שירותים של חברות בצורה ישירה או בעקיפין, עליך להימנע מהפרות זכויות יוצרים.
כמו שלא תתקין במשרד שלך מערכת הפעלה לא חוקית, כך גם לא תפאר זכויות יוצרים הדיגיטלי לצרכים מסחריים שלך.
בהצלחה
אני דג קטנציק, אני חושב שיש להם דאגות קצת יותר חשובות, מי אשר לתבוע אותי
חוץ מי זה , אני לא מוכר את המוזיקה שלהם או פוגע להם במוניטין. להפך אני מעצים להם מכירות
יש לי שם סירטון שלמטה רצה פרסומות שלהם לקנות את מוזיקת הרקע
חוץ מי זה דיברתי איתם (יוטיוב) אחרי שהעלתי את הסירטונים, היה לנו דיון קטן, שבסופו נקבע כי, הסירטונים יהיו חסומים במדינות מסוימות.
הם גם ככה לא מבינים עיברית, אז זאת לא בעיה. זה כאילו היה רמז מהצד שלהם איך להשאיר את הסרטונים באויר בלי להפר זכויות יוצרים.
כנראה יש להם הגבלות טרטוריאליות .
לגבי WHOIS , וואלה יש מצב שאני אחסום את זה.
בכל אופן יוסי, החיים לא כל כך מפחידים כמו הפרסומות של ערוץ 2 (תוכנות לא חוקיות)