שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כיצד ללמוד בנפרד או ביחד
פורסם: 02 אוגוסט 2010 19:17   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

אני התחלתי את הקורס הראשון שעור ראשון אתמול האם כדאי לפתוח קורס אחר במקביל וללמוד או כל קורס בנפרד

פרופיל

פורסם: 07 אוגוסט 2010 01:36   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  43

היי,
לדעתי זה תלוי במטרה שלך, ואם מכללת קליקים מאפשרת את זה.
אם קנית את כל המסלול, אני לא בטוחה שזה אפשרי מבחינת מכללת קליקים.
בכל אופן באופן אישי עשיתי את הקורס שאתה עושה עכשיו, ואח"כ עשיתי את הקורס של תוכניות שותפים, ואני חושבת שאם הייתי עושה אותם במקביל התוצאה היתה טובה יותר מבחינתי.
גם בקורס שאתה עושה כחלק מהמוניטיזציה יש אפשרות לתוכניות שותפים, למרות שהדגש הוא לא עליהן.
בגלל שהדגש הוא לא על תוכניות שותפים הדרך שבה נעשה מחקר השוק היא שונה, ולכן יש אפשרות,
שתבחר תחום שיהיה קשה למצוא בו מוצרי שותפים מאוחר יותר.
לדעתי לא בהכרח צריך לעשות את הקורסים במקביל, אבל אם יש בכוונתך לשלב מוצרי שותפים, אז כדאי גם לבדוק האם יש מוצרי שותפים רווחיים שכדאי לשלב אותם וששייכים לאותו תחום שבחרת להקים בו את אתר הבלוג שלך.
אין לי מושג כמה רקע יש לך בתחום המסחר באינטרנט, אז קשה לתת לך תשובה חד משמעית, אבל אני חושבת שלפני שאתה בוחר נישה, כדאי גם להיות מודעים לחומר שבשני השעורים הראשונים של תוכניות השותפים, אם בכוונתך לשלב גם אותן באתר שלך.
בהצלחה

חתימה 

Here you can find some information about internet marketing
and here there is some information about art, drawing and painting

פרופיל

פורסם: 08 אוגוסט 2010 14:34   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

בהתחשב בכך שכל קורס הוא בסה"כ כמה שבועות, הייתי ממליץ להתאפק, להתמקד בלימוד כל קורס בנפרד, לבצע את המטלות (שלוקחות יותר זמן מהצפייה בשיעורים) ולהתקדם לאט לאט. זו הדעה האישית שלי…

חתימה 

דור שביט

פרופיל