שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

פרסום מוצרי אפילייט בגוגל אדוורדס
פורסם: 11 נובמבר 2010 23:44   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  106

היי אופיר,

פוסט ראשון שלי בקורס שלך, ואני מניח שאני אשאל כאן כמה שאלות קיטבג עסיסיות smile

קודם כל אני אפתח ואומר שהגעתי לקורס אדוורדס אחרי ש:
א) עשיתי קורס בניית אתר והקמתי אתר ראשון
ב)שיווק חינמי ברשת- בו התנסיתי בקידום האתר שלי (בינינו אין דבר כזה בחינם smile)
ג) תוכניות שותפים- נרשמתי לרשתות שותפים שונות והעליתי אפילייט לינקס לאתר

הגעתי למצב שיש לי אתר(אתה יכול לראות אותו בחתימה שלי) שהוא לעניות דעתי סביר לגמרי אבל התנועה בו עדיין לא קיימת כמעט מכיוון ובמנועי החיפוש אני מדורג נמוך (כל כך נמוך שאני מתקשה למצוא את עצמי).

אז התחלתי את הקורס של אדוורדס. עברתי על כל הפוסטים בפורום בשיעורים 1+2 (כדי לחסוך לכולם זמן) והגעתי לכמה שאלות שאני חייב לשאול בקול רם:

1)אני מבין שקישור ממומן לדף נחיתה של תוכנית שותפים תגרור סלאפ מגוגל. אם כך, איך אפשר לייעל את האתר שלי לצורך יצירת הכנסה מתוכנית שותפים זו או אחרת?

2) הנישה שלי היא בתחום הכושר (אימון ביתי וציוד כושר) נישה שהיא תחרותית וקשה ועם זה אין לי ספק. השאלה היא האם הנישה לא תהייה לי בעייתית ליצירת הכנסה מקישור ממומן בהתחשב בעלויות הפרסום(אתה אומר שצריך כיס עמוק לנישות המרכזיות) אם כך, האם עדיף לי לוותר על הנישה ולהתחיל הכל מהתחלה? או שאולי ניתן לשפץ ולערוך ולמצוא פיתרון לבעיה (או שאולי אני טועה ואין כאן בכלל בעיה?

תודה מראש
יואב

נ.ב.
השיעורים שלך רוצחים- תודה!

חתימה 

ClickOn Affiliates - רשת השותפים המתגמלת בישראל

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2010 06:44   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי יואב.
מצטער שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות, הייתי קצת עסוק לאחרונה.

1. לא הבנתי את השאלה ? מה זאת אומרת לייעל את האתר ? אתה צריך לראות שהאתר שלך מוביל את הגולש ללחוץ על הלינק לתוכנית השותפים אשר ממוקם בתוך האתר שלך. במקרה כזה אתה משתמש באדוורדס בשביל להוביל אנשים לאתר שלך (שנראה אחלה דרך אגב) ותוודא שה CALL TO ACTIONS הרלוונטים באתר שלך מספיק ברורים ובמקומות “אסטרטגיים” (לדוגמא “מעל הקפל”, ליד תוכן מעניין וכו’wink.

2. אכן תצטרך כיסים עמוקים כנראה בשביל הנישה הזאת. אבל אתה לא חייב להתמקד באדוורדס. אתה יכול להביא תנועה ע"י SEO או כיוונים אחרים כגון וידאו ופייסבוק. אני לא יודע איזה מוצרים אתה מקדם אבל כנראה שיהיה לא פשוט לקדם נישה כזאת באדוורדס אם אין לך אורך חיים גדול מבחינת תקציב.

מקווה שזה עזר.
אופיר

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2010 06:44   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank

אה ותודה על הפידבק smile
מעריך את זה…

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2010 16:23   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

1. אני הבנתי שלהביא את הגולש לעמוד הבית זו טעות, להפוך את עמוד הבית להיות דף נחיתה לפי מה שאתה אומר (לעצב את החלק מעל הקפל כך שהוא יקרא לפעולה) זה אופציה השאלה האם זה לא יכול להיות בעייתי שהגולש יכול לגלול למטה ובכך לבטל את הרצון שלי לקרוא לו לפעולה (האם אתה מכיר דוג’ שדומות לאתר שלי מבחינת תוכן והחלק שלהן מעל הקפל קורא לפעולה.
2. בנוגע לכיסים, בדקתי את מילות החיפוש של הנישה וכמו שיש מילות חיפוש יקרות כך גם יש מילות חיפוש שהן במחירים סבירים ואף זולים. עברתי עליהן ויש הרבה כאלה שאינן שליליות.
המוצרים שאני מוכר כרגע זה איבוקים דרך קליקבנק בנושאי דיאטה ואימון כושר. אלו הם המוצרים שמופיעים בבאנרים אצלי באתר. יכול להיות שבכל זאת יש סיבה לאופטימיות?

ובנוגע לSEO ופרסום ברשתות חברתיות. האם אתה או מישהו מהפורום שמוכן לענות לי מכיר תוכנות מומלצות לעבודה בתחום הSEO?

אופיר ביגל - 13 נובמבר 2010 06:44

1. אתה צריך לראות שהאתר שלך מוביל את הגולש ללחוץ על הלינק לתוכנית השותפים אשר ממוקם בתוך האתר שלך. במקרה כזה אתה משתמש באדוורדס בשביל להוביל אנשים לאתר שלך (שנראה אחלה דרך אגב) ותוודא שה CALL TO ACTIONS הרלוונטים באתר שלך מספיק ברורים ובמקומות “אסטרטגיים” (לדוגמא “מעל הקפל”, ליד תוכן מעניין וכו’wink.

2. אכן תצטרך כיסים עמוקים כנראה בשביל הנישה הזאת. אבל אתה לא חייב להתמקד באדוורדס. אתה יכול להביא תנועה ע"י SEO או כיוונים אחרים כגון וידאו ופייסבוק. אני לא יודע איזה מוצרים אתה מקדם אבל כנראה שיהיה לא פשוט לקדם נישה כזאת באדוורדס אם אין לך אורך חיים גדול מבחינת תקציב.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2010 18:09   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank

פשוט תוודא שעמוד הבית שלך הוא גם עמוד שמוביל לפעולה - בין אם זה לשים כפתור גדול שקורא לפעולה מעל הקפל ובין אם זה בעזרת סרגל ניווט ברור עם פעולות רלוונטיות. לדוגמא : http://www.99designs.com

מעבר לכך אני מזמין אותך פשוט לנסות להרים קמפיין באדוורדס ולראות מה קורה, זאת כנראה תהיה התשובה הכי טובה שלך smile

לגבי SEO ורשתות חברתיות אני לא ממש מכיר “תוכנות” לתחום הזה - זה בעיקר להתחיל לקרוא ולהבין את התחום. מקום טוב להתחיל לקרוא על SEO זה הבלוג של פבל ישראלסקי ASKPAVEL.CO.il

בהצלחה

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2010 18:12   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה על התשובות המהירות אופיר
אני באמת מעריך את זה

חתימה 

פרופיל

פורסם: 17 פברואר 2011 18:43   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

אני אערבב פה שני נושאים, אבל אם כבר אתה עושה קמפיין ולא בטוח מה יקרה ממנו, עוד דבר שאתה יכול לעשות זה לעשות אופט-אין באתר שגם אם תשלם כסף על התנועה שתקבל
לפחות תוכל ליצור רשימה ולהשתמש בה אח"כ…

אתה יכול לעשות חשבון חדש ב Getresponse (שהוא חינמי עד ל 100 אנשים עכשיו אם אני לא טועה)
שים טופס באתר ותעשה קמפיין על המילים הזולות יותר שציינת.

הייתי גם מציע לך להסתכל על אתרים אחרים שמפרסמים באדוורדס שנמצאים הרבה זמן שם ותנסה לחקות את הסגנון שלהם בדפי הנחיתה.

חתימה 

[

פרופיל