שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

העלאת מכירה באתרי E-BAY השונים, תשובתכם תעזור גם לאחרים.
פורסם: 29 מרץ 2008 19:54   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  23

את המכירות שלי העלתי ב- E-BAY.COM.
נכנסתי לאתרים אחרים של EBAY, לדוגמא: צרפת, קנדה, ניו-זילנד ואחרים.
בכל כניסה לאתרים נתבקשתי כמובן, את שם המשתמש והסיסמא.
לאחר מכן, העלתי את המכירות שלי באתרים השונים, כך שרואים הכל, המחיר המקורי ב- $ ומתחתיו את המחיר במטבע של אותה מדינה (יורו, לדוגמא).

והנה מגיעה השאלה (שאלות):
האם, עקב העלאת המכירות והצגתן באתרים השונים הם ישמרו שם, יוצגו גם שם (ואני מדגיש, גם שם)? כלומר, אם ב-EBAY אוסטרליה, ניוזילנד, קנדה, אנגליה יחפשו טבעת מסוימת (שבמקרה יש לי כמה כאלה), האם הם (בכל האתרים שציינתי) יראו אותם בעקבות הפעולה שתארתי למעלה שעשיתי?
או, האם עצם העלאת מוצר ב- EBAY.COM לדוגמא, רק שם יראו אותו? או, שאם ארצה שיראה באתר אחר עליי להקים מכירה באתר מסוים, אנגליה לדוגמא והוא יראה רק באנגליה?

אם טעיתי במשהו, האם ישנה דרך להציג את כל המכירות שלי בכל אתרי EBAY הקיימים מבלי שאצטרך להקים כל פעם את הפריט מחדש באתרים השונים שלכך כמובן עלויות מצטברות?

הערה:
חשוב לציין, כאשר נכנסתי לאתרים השונים, והעלתי את המכירות שלי שם, לא היה שינוי בחובותיי כלפי EBAY.

בקיצור, הסבר, פרט, נמק.

תודה

פרופיל

פורסם: 30 מרץ 2008 03:31   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

אני אנסה להבין.
אם אתה מעלה מכירה באיביי.קום, המכירות שלך יוצגו בכל אתרי האיביי השונים.
אם אתה מעלה מכירה באיביי.מדינה, המכירה שלך תוצג רק באותו אתר.

אני מקווה שהבנתי את השאלה, ושאתה הבנת את התשובה smile

בהצלחה!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 30 מרץ 2008 22:04   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  23

תומר,

אתה אומר משהו שלא ידעתי. האם כאשר מעלים מכירה דרך EBAY.COM היא ניראת בכל אתרי EBAY?
אני הבנתי מסילויו (באחד השיעורים) שאם ארצה שיראו גם בצרפת לדוגמא, עליי להעלות מכירה ב - EBAY צרפת. כמובן, שאם מישהו מצרפת יכנס ל- EBAY.COM הוא יראה אותי אבל שוב, הוא לא יראה אותי ב- EBAY צרפת.

רותם

פרופיל

פורסם: 02 אפריל 2008 12:50   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

השאלה פשוטה התשובה פחות. באופן כללי, כל אתר איביי הוא עצמאי. אבל אם אין תוצאות חיפוש, אז יופיעו מוצרים מאתרי איביי אחרים.

פרופיל