שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לא מצליח למכור מבקש ביקורת
פורסם: 04 דצמבר 2010 17:36   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

היי
העלתי כמה מכירות ולא הצלחתי למכור עדיין כלום המכירות כבר יותר משבועיים אשמח אם מישהו שמבין יסתכל על הדפי מכירות שלי ויגיד לי מה הוא חושב ואיפה אפשר לשפר

דפי מכירות שלי :

כל המכירות שלי

תודה מראש ...

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2010 03:42   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

היי נתנאל,

קודם כל אין לך תנועה בכלל בליסטים, כלומר אף אחד לא מקליק על המוצרים שלך. זה יכול להיות בגלל הרבה סיבות ביניהן:
1. אתה סוחר מתחיל עם מעט פידבקים ללא דרגת TOP RATED
2. אתה לא מציע משלוח חינם (משפר את הניראות של הליסטים שלך), וחוץ מזה בכלל המשלוח יקר. $9 בשביל דואר רשום שלוקח שבועיים להגיע לארה"ב?!
3. המחיר של המוצרים שלך בכלל לא זול, במיוחד ללקוחות אמריקאיים. למה שאמריקאי יקנה ממך בכלל אם הוא מקבל טבעת “בומבה” ב-$30 עם משלוח חינם מתוך ארה"ב.
להלן לינק לדוגמה: http://cgi.ebay.com/2-5-CARAT-CZ-CUBIC-ZIRCONIA-WEDDING-ENGAGEMENT-RING-/140330721235?pt=CZ_Engagement_Rings_US&hash=item20ac5cdfd3
אני לא טוען שבמצב הזה אף אחד לא יקנה ממך בעולם, אבל להערכתי זה בהחלט יהיה בקושי 2 בחודש.

המלצות:
1. תנסה להגיע ל-100 פידבקים כמה שיותר מהר אבל בצורה נכונה (בלי לעבור על המדיניות של איביי).
2. לכל המוצרים משלוח חינם (תדחוף את העלות למחיר המוצר)
3. תבחר חלק מהמוצרים ושים אותם למכירה במכרז ותתחיל ממחיר נמוך אפילו שאתה לא מרוויח כלום.
4. תעשה איזה משלוח נסיוני לספק פולפילמנט בארה"ב שישלח בשבילך. זה יעלה לך 69 ש"ח המשלוח ב-EMS. וכל משלוח מתוך ארה"ב יעלה לך מקסימום $5 (כולל דואר+אריזה+שירות). ככה תוכל לעשות ליסטים שרשום בהם שמיקום המוצר בארה"ב וזמן אספקה 2-5 ימים.

בהצלחה.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל