שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אתר השוואות
פורסם: 15 דצמבר 2010 04:57   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  13

שלום לכולם!

יש לי כמה שאלות:
1. יש לי מילת מפתח הבנויה בעצם מביטוי בן שתי מילים. אם מוסיפים לביטוי הזה מילים שונות לפניו או אחריו (כאשר הוא נשאר רצוף ושלם) הוא יכול לשמש לי לעוד כמה מאמרים. זה חשוב לי כי קשה לי למצוא מספיק מילות מפתח. האם כאשר אני מוסיפה לפניו או אחריו מילים הוא עדיין נסרק כאותו ביטוי?

2.האם ניתן להקים אתר השוואות דרך וורדפרס? יש לי נישה טובה להשוואה ואני משלבת איתה מאמרים בעמודים אחרים. אפשר דרך וורדפרס? אני יכולה לבנות את זה לבד או שצריך אאוטסורסינג?

3. לפי מה שהבנתי אתר בעברית לא ניתן להקים דרך וורדפרס. או שכן? יש המלצה אחרת?

תודה רבה

חתימה 

sarank

פרופיל

פורסם: 15 דצמבר 2010 07:01   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

1. כן הוא יסרק כביטוי ארוך, שהביטוי הקצר נמצא בתוכו, ז"א שאם גולש יחפש רק 2 מילים מתוך הארבע לדוגמא,אז יש סיכוי שהוא יגיע למאמר שלך.
2. אפשר להקים אתר כזה דרך וורדפרס, אני לא חושבת שזה כ"כ פשוט לפי דעתי כן צריך מישהו שיודע קצת להתעסק עם קוד.
3.בטח שכן, אפשרי, ולא כזה בעייתי, תעשי חיפוש בגוגל וורדפרס בעברית/תבניות בעברית ותמצאי את כל מה שאת צריכה.

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 17 דצמבר 2010 07:38   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  712
sarank - 15 דצמבר 2010 04:57

שלום לכולם!

יש לי כמה שאלות:
1. יש לי מילת מפתח הבנויה בעצם מביטוי בן שתי מילים. אם מוסיפים לביטוי הזה מילים שונות לפניו או אחריו (כאשר הוא נשאר רצוף ושלם) הוא יכול לשמש לי לעוד כמה מאמרים. זה חשוב לי כי קשה לי למצוא מספיק מילות מפתח. האם כאשר אני מוסיפה לפניו או אחריו מילים הוא עדיין נסרק כאותו ביטוי?

2.האם ניתן להקים אתר השוואות דרך וורדפרס? יש לי נישה טובה להשוואה ואני משלבת איתה מאמרים בעמודים אחרים. אפשר דרך וורדפרס? אני יכולה לבנות את זה לבד או שצריך אאוטסורסינג?

3. לפי מה שהבנתי אתר בעברית לא ניתן להקים דרך וורדפרס. או שכן? יש המלצה אחרת?

תודה רבה

בקשר לשאלה השנייה :

להקים על וורדפרס אפשרי , אך זאות טעות !!!
דבר ראשון , וורדפרס כמערכת לאתר רציני לא מתאימה בכלל ! היא לא נותנת לך שליטה מלאה וחופשיות לעבוד עם האתר ,, וגם המנגנון של “בלוג” לא כל כך יתאים לאתר מהסוג שלך.

כדי להקים מערכת השוואת על וורדפרס , את תיצטרכי לתכנת אותה , או לחפש אחת קיימת smile ולא ניראה לי שיש דבר כזה smile

בכל אופן , אתר מהסוג הזה ניתן לבנות על מערכת ניהול תוכן דומה לוורדפרס , אך בהרבה יותר משוכללת , והפלטפורמה שלה מתאימה לכל סוגי האתרים. חנויות , השוואות , פורטלים , בלוגים וכו… JOOMLA

חתימה 

השוואת חברות אחסון אתרים

שיעורים פרטיים במפגשים אישיים!

בניית אתרים,קידום אתרים,יצירת הכנסות מהאינטרנט ועוד…
העמוד שלי בקליקים
יש ליפנות בהודעה פרטית.

פרופיל